Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
705
Players nickname
Stefan Micevic
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 26, 2022
Time of violation
8:39
Proofs
https://youtu.be/P8-oLdpruE8

Stefan Micevic

Player
Player
na prvom pov se vidi kako sam otisao sa brodom i iskace mi obavjestenje da mi j eukradeno auto:
na drugom pov dolazim i tu vidim lika koji mi krade auto ( 0:25 sekund videa se vidi lik ):
i na ovoj slici se vidi ime covjeka koji mi je ukrao auto: i da odmah naglasim ovo jeste GZ jer spada u parkirna mjesta al za brodove.

Griefmaker

Player
Player
Dodje grupa ljudi,jedan ti iz car rema auto iz gza drugi ga krade izvan gza.
Ko stisne na pocetak kradje u gz dodje automatski obavjest adminima i taj dobija bananu,tako da ovo ti je rijec o skupini ljudi a ne o jednoj osobi. Nema od ove zalbe nista osim ako ne posjedujes snimak gsje ga kradljivac car rema tj izbacuje iz gza i on za to moze dobit samo car raming nista vise.

Stefan Micevic

Player
Player
Dodje grupa ljudi,jedan ti iz car rema auto iz gza drugi ga krade izvan gza.
Ko stisne na pocetak kradje u gz dodje automatski obavjest adminima i taj dobija bananu,tako da ovo ti je rijec o skupini ljudi a ne o jednoj osobi. Nema od ove zalbe nista osim ako ne posjedujes snimak gsje ga kradljivac car rema tj izbacuje iz gza i on za to moze dobit samo car raming nista vise.
Bio sam admin i znam kako to ide. On po skripti ima mogucnost da zapocne kradju u gz a i ono nije skriptovana gz pa u svakom slucaju moze da krade auto ali ne smije

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID (28360) Ce dobiti kaznu za Pravilo Zelene Zone 1.2​
ZATVORENO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom