Zdravo Administracijo, ovako pljackao sam bankomat i dosla je policija ja sam trcao do auta usao u auto i poceo da bezim, mene je nastavila juriti policija a pre toga inace su namerno udarili u auto moje da bi moje auto oborilo mene kako bi me uhvatili da me hapse, kada su me jurili ja sam bezao i u jednom trenutku je poceo taj policajac da me vredja, govorio mi je picko aj izadji iz auta kad vec pljackas bankomat ja sam rekao necu nisam glup jer ne smem da vas pucam jer je zelena trava, on je izasao iz auto i na mom ekranu se prikazivalo da je hauba ne polomljena znaci da ne postoji sansa da me tejza a na njegovom je bila pod navodnicima polomljena, i on mene tu tejza i stavi lisice i sve i posle kad su me odveli u zatvor i stavio u celiju nije mi pustao lisice svo vreme i dok mi je rekao da se okrenem da me pretrazi mi je kresovalo. Na zalost nisam imao POV kad mi je kresovalo i ovaj policajac me okacio za LTA i dobio sam warn za to. Sad mi je mnogo zao jer imam warn i ne mogu vise da se vratim u svojoj bandi gde sam bio 9 rank i bukvalno sam prvi put bas uzivao u neku bandu da sve gotivim i sve i zbog ovoga sto se sve izdesavalo necu moci. Ovim putem bih samo hteo da se izvinim za krsenjem pravila i ako ja tu nisam kriv jer mi je kresalo ali sam kriv jer nisam uvatio na snimku , bio bi vam previse zahvalan da me unwarnate da mogu da se vratim u svoju organizaciju i ovako nesto se vise nece desavati.