sve se vidi na povu, nije covek vdmao nego su ovi momci izasli iza njega on ih udario ako treba ce dostavi pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!cepash cacakmi smo posli, vratili se kasnije isli do ovoga familija druga mi i vi nas rdmali
"kazes vdm"vidi se na videu da lik prolazi i vi stojite na sred puta i jos ste zablokirali putpov nije 1 min vdm radis
POV ti nije ni 1 minut.sve se vidi na povu, nije covek vdmao nego su ovi momci izasli iza njega on ih udario ako treba ce dostavi pov
ko je tebe ista pitao"kazes vdm"vidi se na videu da lik prolazi i vi stojite na sred puta i jos ste zablokirali put
makedonac,nauci da pricas.ko je tebe ista pitao
Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
Imate 12 sati da ispravite ove greške
- POV mora biti duži od 1 minut
postavi sve postavi a mene zanima sto si record pustio svo vreme?namerno nabijanje warnova?nek proveri lepo admin zato sto ako nije bilo namerno ne bi on record svo vreme nego bi replay sacuvao ali ovo je namerno zato sto su nas pre prozivali i brojali nama u dvoristeizvoli
jel trazio pov duzi od minut razmisli malo, nije namerno nabijanje warna trazili smo kucu da opljackamo lolpostavi sve postavi a mene zanima sto si record pustio svo vreme?namerno nabijanje warnova?nek proveri lepo admin zato sto ako nije bilo namerno ne bi on record svo vreme nego bi replay sacuvao ali ovo je namerno zato sto su nas pre prozivali i brojali nama u dvoriste