Sve se vidi u povu, covek me puca kroz 2 objekta, a pre mene i jos jednog coveka na istom mestu. pa bi voleo da vidim to iz njegove perspektive. po mogucnosti i od ostalih igraca koji su bili tu i pucali kroz zidove.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne smije se ic unutra zato je to BA jer je zbagovanobrate to ti je do scripte tako mozes uci i ti u nutra i da proveris
nema nikakv cheat
sto ne bi smelo kad se moze ako nesme nek poprave to nek fixaju ne razumemNe smije se ic unutra zato je to BA jer je zbagovano
Ne moze se fixat jer je to gtav bug valjda da mozes prolazuit kroz ta vratasto ne bi smelo kad se moze ako nesme nek poprave to nek fixaju ne razumem
okNe moze se fixat jer je to gtav bug valjda da mozes prolazuit kroz ta vrata
brate da niste znali, a znali ste,vi bi izasli iz te prostorije ali ne,vi ste pucali kroz vrata i onda se izvlacite kao niste znali,kad zaseres nesto ,bar priznajnismo znali da nesme jbg ali ipak ste pobedili sferu
jok eto izgubit cemo protiv vasnismo znali da nesme jbg ali ipak ste pobedili sferu
Kao deo te porodice moram da priznam da nasi clanova su uradili ovakvo veliko sranje. U pravo je 100% zalba i sa razlog i dokaze. Ja iskreno bi ti se izvinuo u ime celu porodicu.Sve se vidi u povu, covek me puca kroz 2 objekta, a pre mene i jos jednog coveka na istom mestu. pa bi voleo da vidim to iz njegove perspektive. po mogucnosti i od ostalih igraca koji su bili tu i pucali kroz zidove.