Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Boro Haze
Suspect ID
8020
Date of violation
Nov 19, 2021
Time of violation
15:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ZozIm87oJFc

Boro Haze

Player
Player
Dobar Dan banovan je na starom accountu i napravio je novi i opet su mu dali turfera ,nebitno uglavnom zvao se Kimi Johnson Pre bana a kad je napravio novi acc na kome me je scemao zove se Nevolja Johnson ID 8020- ovaj lik mi je sve upropastio možda više neću ni igrati na serveru zbog ljudi koji igraju pa me lik izmislio i neće priznati a moj prijatelj može priznati.Izbacio me je Nevolja Džonson na srpskom iz orgqnizacije zato sto je imao nameru da skema cuo sam ga I vecinu ljudi je skemao bez razloga rekao mi je da mi pozajmim patike da ih malo obuče i prošlo je 3 sata i ja i moj prijatelj andrija smo mi bio izbačeni i sam ga sam izbačen iz organizacije samo mi je vratio patike i nije htio da mi se vratio rekao je da me je odjebao i ubio me i kada je moj prijatelj morao doći da pita zašto me je ubio poorgančeo je da me je odjebao i ubio me i kada je moj prijatelj morao doći da pita zašto me je ubio organizovao je da se u njemu sam ubacio štab pomenuo patike tip nije htio da mi se vrati rekao je šta pričaš o kojim patikama a administrator bruno mi je rekao da moram da se javim na forum da vide 700k patike koje mi neće vratiti i psuje. Ima snimak Plameni ali nece da okazi ima i androx stvarno bih voleo da uzivam ali zbog ovakvih ljudi se nemoze nista postici barem nemora mi vracati patike neka mi da 500k ali skemao me je zestoko i kad pita bruno njega zasto si ga skemao on kao da je pao s marsa govori sta sta pricas koje patike proverite mu inventroy moze svako da potvrdi i lider Djordje Jankovic ima 100% crne 600v adidas patike .Voleo bih nesto da uradide povodom ovoga posto mi je bruno rekao da ce administracija videti poruku da napisem bez pvo da vidim mozda ce te mi pomoci to mi je bruno rekao da ako nemam pv da objavim poruku pa sta napise administracija i plakao sam zbog toga sto me je skemao i ubio u hq zbog toga je i otisao u demorgan i brat me je pitao sto placem ali necu vise da se nerviram evo.Majke mi skemao me je.On je Banovan na Kimi Johnson na 3 dana zato sto je psovao mater plamenome I napravio je novi acc Nevolja Johnson ko zna kolko ce jos acc da napravi vec je danas kaznjen za pucanje iz hq I poslao je 3 report za redom I sva 3 su rejectovana moj drug ga je reportao I dobio je warning moze moj drug da potvrdi sve ima ja Mislim Snimak gde nas izaziva I meni govori sta pricas maleni jede I ruga se Ja Muslim stvarno da je ovao prekrsaj .Moj drug ima video ali nije tacno kad me skemao ali potvrdjuje kad smo u zatvoru ali nije jos objavio video na yt recu mu I pucanje Iz hq

Status
Not open for further replies.
Top Bottom