Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31107
Players nickname
Jackal Benassi
Administrators nickname
Tefo Zambada
Date
Oct 29, 2022
Time
14:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=DNz5n7N7cMA

JackalBenassi

Player
Player
E ovako mislim da je gospodin Tefo porgijesio prilikom ove odluke
te da je stao na suprotnu stranu kako je ocigledno !! Pre svega zasto od doticnog nije trazio POV od 5 min ??? doticni je vozio suprotnom trakom pod 1 ..... pod 2 doticni je vozio prebrzo gdje se vidi da je dobio upozorenje da se zaustavi !!! odbija !!!! zatim dali vidite da mu je falilo 50 m da udje u ghettoo a mi tamo nesmijemo ici i to je bilo zadnje sto sam morao da uradim da nepobjegne u ghettoo ..... lijepo sam zaustavio se ispred njega i trazio da napusti vozilo i da mi prikaze pasos ??? odbija naravo gdje izlazi i ubija me.Zamolio bi ostale admine da pregledaju dokazni materijal i od doticnog traze POV 5 min jer se i od nas uvjek to trazi !!!!

JackalBenassi

Player
Player
Gledaj vozi skroz suprotnom trakom !!!! Clanak 3.Pravila prometa !!!! 3.2.1 kaze !!!! Voznja suprotnom trakom ceste kaznjava se novcanom kaznom od 50 000 $ i oduzimanje vozacke dozvole !!!!! cestitam Tefo vrlo korekto sa vase strane ....

Status
Not open for further replies.
Top Bottom