vidi se u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!da da vazi dsync svaki put za vas dsync a kad je za neko drugi odmah ban 30 dana bez da potraze pov ni nistadsync
lider unofficial org vredja nacionalnost zahtevamo da se makne neformalna ggMonkeyDonac
hahahah,ljut si pa reportas jer ti je cijela fam dobila banvidi se u pov
bravo iskrenoMonkeyDonac
ja sam trazio da se skine neformalna jos odavno tako da ono isto mu dodjelider unofficial org vredja nacionalnost zahtevamo da se makne neformalna gg
pa za isto su i moji dobili ban i ako je tvoja familija pola od 4 clanova moja nijehahahah,ljut si pa reportas jer ti je cijela fam dobila ban
Sta pricas ti?Nisi razumljiv.Kad naucis neke stvari javi se.pa za isto su i moji dobili ban i ako je tvoja familija pola od 4 clanova moja nije
kakav bag abuse i sam tvoj lik je reko da su njemu otvorena vrata drukcije i jesu ne razumem sto reportas ako znas o cemu je rec plus ovo je cisto plakanje zato sto si umro nemam reci izgubio si informal i pomiri se sa tom cinjenicomvidi se u pov
Ma lik naograjsao na mrveSta pricas ti?Nisi razumljiv.Kad naucis neke stvari javi se.
Jedino pitanje? Šta ti je ovde BA? Ti pucaš na vrata, ista se otvaraju, i kako se otvaraju ti opet pucaš a i on tebe. I tu ti se dešava DSYNC. Ova prostorija nije kao što ste vi reportani ovde Approved - BA ; Cheats | ID: 0000 (Porodica Outlawz) da pucaju kroz zidove.vidi se u pov
sta ti seres nemoj ti da mi pricas plakanje nije mi ni prva ni zadnja sfera kao prvo moji su bili za slicno od ovo banvanvi pa da vidimo kako ce da prodze ovo i ti si zadnji lik koji moze da prica o ovomekakav bag abuse i sam tvoj lik je reko da su njemu otvorena vrata drukcije i jesu ne razumem sto reportas ako znas o cemu je rec plus ovo je cisto plakanje zato sto si umro nemam reci izgubio si informal i pomiri se sa tom cinjenicom