Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13385
Players nickname
Gagi_Tajfun
Suspect ID
00000
Date of violation
Oct 29, 2022
Time of violation
19:00
Proofs
https://youtu.be/y-qy1uxDnwE

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Nije im prvi put na ovaj nacin da nas provociraju da hitaju namerno pre eventa.
ID:25973 - NONRP pretrazuje me bez ikakvog rp razloga niti su mi ruke dignute lik mi daje 5 sekundi a mi cekamo svi biz war
ID:24407 - G.P. 3.1 "vrati krmku glavu" i P.D. 1.2
ID:10983 - P.D. 1.2
ID:4997 - MG

Sve se vidi na snimku mislim da nisam uspeo da snimim jos jedan ili dva idea koji su se udaljili i pucali po mojim ljudima iz familije.

Last edited:

MachineGun

Player
Player
Što mene imaš spominjati? Nebitan si mi i ne diram te tako i ti ne spominji mene

Huda Kompani

Player
Player
Ti si krmaaaak, a ja sam kuca, kucaa, možeš da bežiš, ali moj zahrđali kalaš puca puca

MachineGun

Player
Player
Ma ne znam čemu IC vrijeđanje. Mislim vrijeđanje to što ljudi vole popit jel to tvoja stvarr Gagi ako piju nek piju. Jesam ja tebe vrijeđao na osnovu tvog fizičkog izgleda ikad nisam neznam šta uopće spominješ pivo pa ja ne znam koja osoba ne voli pivo. Da sam ti nikad nikoga ne bih vrijeđao prvo bih se pogledao u ogledalo i dobro razmislio šta ću reći.

Huda Kompani

Player
Player
Ma ne znam čemu IC vrijeđanje. Mislim vrijeđanje to što ljudi vole popit jel to tvoja stvarr Gagi ako piju nek piju. Jesam ja tebe vrijeđao na osnovu tvog fizičkog izgleda ikad nisam neznam šta uopće spominješ pivo pa ja ne znam koja osoba ne voli pivo. Da sam ti nikad nikoga ne bih vrijeđao prvo bih se pogledao u ogledalo i dobro razmislio šta ću reći.
Pa ne može on stati pred ogledalo, zemlja se zatrese kad se pokrene, njega inace viljuskarom iznose iz sobe do wca, samo se salim… ukrao je patku iz bolnice

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
pa odes do bahama mamas i popijes pivo i dodjes pogledas opet

Last edited:

aronn venom

Player
Player
buraz sta baitas i sta ides koj kurac kod nas sta trazis a i daj celi pov kad su ovi tvoji pucali sa te strane na nama

Last edited:

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 25973 dobit će kaznu za FailRP
  • ID 13385 dobit će kaznu za RPS
  • ID 24407 dobit će kaznu za Pravilo događaja 1.2
  • ID 10983 dobit će kaznu za Pravilo događaja 1.2

Status
Not open for further replies.
Top Bottom