Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Dark_Lahantaestamuloca
Suspect ID
21
Date of violation
Nov 20, 2021
Time of violation
15:49
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=5GKbNcIjKpk

Dark99

Player
Player
Lik odradi ovo, i onda sumnjam da su svi uradili MG preko discorda jer se stvorilo posle njih 15tak.

FearRP i VDM.

Dragan Obama

Player
Player
Lol bilo nas 15 arena ja dam me3ting point u getu a zna se sta se radi kada je bio meeting point i vide vas 6 oko mog auta.

Dragan Obama

Player
Player
I pritom ti vredjas nekog da je debil sto se smatra kao ooc uvreda tako da nadam da ce admini reagovati. Poz

Dark99

Player
Player
I pritom ti vredjas nekog da je debil sto se smatra kao ooc uvreda tako da nadam da ce admini reagovati. Poz
Nikako to nije bila OOC uvreda, a kad se tako pravis pametan i znas sve jer vidim da si na serveru od pocetka ID si 21 treba da budes primer nekome, najlaganije si mogao da izadjes da ne uradis FearRP ni VDM da krenemo da uradimo sta smo hteli dok dodju tvoji, a ne ti da ne zelis da izadjes iz auta i da pitas sto sto a imas vise od 6 puski na sebi. Ako si se ti OOC uvredio jer sam ti rekao da si debil ja ti se javno ovde izvinjavam neka me Admini onda kazne sta treba za to nema problema. Ja sam uvek bio fer i posten. Srdacan pozdrav!

Zika Turkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu
● ID 21 bit će kažnjen za FearRP i VDM​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom