Na snimku se jasno kao dan vidi, da ovaj decko pod id-em:94 krsi pravilo power gaminga. Slupa se 200kmh u mene i u mojoj traci i izadje kao da se nista nije desilo jos krene da puca i nakon toga krene da vozi.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!RDM u ghetto lolNa snimku se jasno kao dan vidi, da ovaj decko pod id-em:94 krsi pravilo power gaminga. Slupa se 200kmh u mene i u mojoj traci i izadje kao da se nista nije desilo jos krene da puca i nakon toga krene da vozi.
Mnogo si ljut cim nam iz huda ne izlazis , po meni totalno glupo pravilo, lik se slupa u mene u mojoj traci i jos me puca bez razloga XDRDM u ghetto lol
Mogu te pucat, u ghettu sam.Mnogo si ljut cim nam iz huda ne izlazis , po meni totalno glupo pravilo, lik se slupa u mene u mojoj traci i jos me puca bez razloga XD
Mozes i ti da ga dunes slobodnoPokazi POV zasto si iso u demorgan isto, jer si uradio FearRP.
I na ovaj server PG nije toliko strogo pravilo.
Nisam skocio u vodi sa auto ili poletio iz katne garaze.
I kazes ''retard'' koje je OOC vredjanje.
Opet OOC vredjanjeMozes i ti da ga dunes slobodno
I ja sam za svoj fail i za svoj fear dobio kaznu, a ovaj debil za pg nije, zato je i na forumu. pozzPokazi POV zasto si iso u demorgan isto, jer si uradio FearRP.
I na ovaj server PG nije toliko strogo pravilo.
Nisam skocio u vodi sa auto ili poletio iz katne garaze.
I kazes ''retard'' koje je OOC vredjanje.
Opet OOC vredjanje.I ja sam za svoj fail i za svoj fear dobio kaznu, a ovaj debil za pg nije, zato je i na forumu. pozz
opet ga dunesOpet OOC vredjanje.
Pun mi je kurac vise ovih mentola koji nemaju gram mozgastanite sa prepiranjem
Ja sam presto, samo preuzmite nesto na njegovom POV se vidi kako vredja kaze ''retard'' ovde isto tako vredja i to dva puta na forumu.stanite sa prepiranjem
Retard je bilo ic glupaneJa sam presto, samo preuzmite nesto na njegovom POV se vidi kako vredja kaze ''retard'' ovde isto tako vredja i to dva puta na forumu.
Pa kad si stvarno neki specifican lik, bas si ono glup ko kuracJa sam presto, samo preuzmite nesto na njegovom POV se vidi kako vredja kaze ''retard'' ovde isto tako vredja i to dva puta na forumu.
''Retard'' se uzima kao OOC vredjanje, opet vredjas ''glupane'' i ''glup ko kurac'', a admini sve vidu.Retard je bilo ic glupane
Samo vi kaznite onog mentola a mene banajte vise me boli kuracSve sto nije vezano za ovu temu ili bilo kakve uvrijede dovodit ce do forum bana