HQ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!To sto vi iz Regroupa vec 2 jebena tjedna se kurcite po serveru i idete od bande do bande i sve po redu provocirate i radite isto brdo sranja ce se samo ignorirati? Bukvalno jebete sve zive bande i tjerate ih da rade greske a i vi samo takoder radite brdo greski. Samo sebe gledate i radite sve samo kako bi vi pobjedili i brdo vasih iz Regorupa radi Fear RP i ostala sranja.
Ako imas POV kako mi prekrsavamo pravila slobodno postavi.To sto vi iz Regroupa vec 2 jebena tjedna se kurcite po serveru i idete od bande do bande i sve po redu provocirate i radite isto brdo sranja ce se samo ignorirati? Bukvalno jebete sve zive bande i tjerate ih da rade greske a i vi samo takoder radite brdo greski. Samo sebe gledate i radite sve samo kako bi vi pobjedili i brdo vasih iz Regorupa radi Fear RP i ostala sranja.
Vidis, mislio sam da je u meni problem do pre 2 dana, al sam skontao da su to teski debili koji su masu iskompleksirani i koji bi se pojeli kad bi izgubili u rp-u, zato oakley place za svaku sitnicu kad nije po njegovom jer decko ima tezak problem u glavi kao i njemu slicni. I na to jos provociraju koga stignu, naravno prirodno je da ih opsujes i da ih oteras u tri picke materine kao ja na primer, jer stvarno zasluzuju da ih izotvaras.To sto vi iz Regroupa vec 2 jebena tjedna se kurcite po serveru i idete od bande do bande i sve po redu provocirate i radite isto brdo sranja ce se samo ignorirati? Bukvalno jebete sve zive bande i tjerate ih da rade greske a i vi samo takoder radite brdo greski. Samo sebe gledate i radite sve samo kako bi vi pobjedili i brdo vasih iz Regorupa radi Fear RP i ostala sranja.
Hoću, ne brini, ljubi brat <3Ako imas POV kako mi prekrsavamo pravila slobodno postavi.