Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Oakley Margiela
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 20, 2021
Time of violation
17:11
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Zc1FW0XB3QE

Mike.

Vendetta <3
Player
To sto vi iz Regroupa vec 2 jebena tjedna se kurcite po serveru i idete od bande do bande i sve po redu provocirate i radite isto brdo sranja ce se samo ignorirati? Bukvalno jebete sve zive bande i tjerate ih da rade greske a i vi samo takoder radite brdo greski. Samo sebe gledate i radite sve samo kako bi vi pobjedili i brdo vasih iz Regorupa radi Fear RP i ostala sranja.

Oakley Margiela

Player
Player
To sto vi iz Regroupa vec 2 jebena tjedna se kurcite po serveru i idete od bande do bande i sve po redu provocirate i radite isto brdo sranja ce se samo ignorirati? Bukvalno jebete sve zive bande i tjerate ih da rade greske a i vi samo takoder radite brdo greski. Samo sebe gledate i radite sve samo kako bi vi pobjedili i brdo vasih iz Regorupa radi Fear RP i ostala sranja.
Ako imas POV kako mi prekrsavamo pravila slobodno postavi.

cofi_11147

Player
Player
Vidis, mislio sam da je u meni problem do pre 2 dana, al sam skontao da su to teski debili koji su masu iskompleksirani i koji bi se pojeli kad bi izgubili u rp-u, zato oakley place za svaku sitnicu kad nije po njegovom jer decko ima tezak problem u glavi kao i njemu slicni. I na to jos provociraju koga stignu, naravno prirodno je da ih opsujes i da ih oteras u tri picke materine kao ja na primer, jer stvarno zasluzuju da ih izotvaras.

Jack Napier

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • Marabunta Grande I dobit će kaznu za pucanje iz HQ.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom