Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30311
Players nickname
Uros Lagiare
Administrators nickname
Relje_Shajka
Date
Oct 30, 2022
Time
00:00
Proofs
Trazim dokaz za ban

UrosPaci

Player
Player
Postovana administracio voleo bi da mi se objasni ban administratora Relje_Shajka Gen.P 3.2 Posto ja nemam pov voleo bi da znam dali postoji i da se prosledi.Dal je uredu da vas neko napusava kurcem da vas jebe u usta pokazuje G animaciju srednjeg prsta radi DM I ako je vama normalno da posle recenice jebem te u usta ja nekazem jebem ti mater na Balkanskom serveru onda ja stvarno neznam sta trazim ovde.Pritom da igrac kaze recenicu ja sam ovde glavni i sad ce te da letite samo da pozovem i posle dve sekunde me admin Relje_Shajka banuje e tu mi nesto smrdi.Ako nema pova od admina ili od doticnog igraca onda sam ja kriv al bi voleo da se razmotri ban i doticni administrator jer ako on laze da sam mu iz vista mira rekao jebem ti mater onda cemo i to razmotriti Jer iskreno posle vredjanja neverujem da bi iko od vas ostao imun ja volim Balkan i postujem sve al u krvi nam je da vredjanje uzvratimo vredjanjem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom