Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9885
Players nickname
Lester Crest
Suspect ID
21866
Date of violation
Oct 30, 2022
Time of violation
20:07
Proofs
https://streamable.com/81eqbw

vrba

Player
Player
dok sam na pjaci obuce gledo sta ima na standovima doso mi je jedan decko da ima neku kao misiju da napravi kako bi dobijo nagradu bodove ja nisam gledo i ponudil mi 1 cripto za 400 k

Jevrozim Rieper

Player
Player
dok sam na pjaci obuce gledo sta ima na standovima doso mi je jedan decko da ima neku kao misiju da napravi kako bi dobijo nagradu bodove ja nisam gledo i ponudil mi 1 cripto za 400 k
?? ovo nije skam nista se niste dogovorili ti si svesno to prihvatio

da je on tebi doso i rekao e oces da kupis kripto za 1$ i ponudio za 400k to bi vec bio skam al ovako nije

sabanvenganza

Player
Player
kakav jadnik si ti druze napalio si se da ces dobit rp tiket i nisi skuzio da ti je poslao da kupish kripto tvoja krivica(napalio se lik kao majmun na bananu)

Rico Campbell

Player
Player
Dzaba kacis kada ti on ponudio i ti si prihvatio a 21866 je uradio pg zato sto te pretrazio

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom