By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!?? ovo nije skam nista se niste dogovorili ti si svesno to prihvatiodok sam na pjaci obuce gledo sta ima na standovima doso mi je jedan decko da ima neku kao misiju da napravi kako bi dobijo nagradu bodove ja nisam gledo i ponudil mi 1 cripto za 400 k
Sa kojim programom snimas?Ne cuje ti se glas.dok sam na pjaci obuce gledo sta ima na standovima doso mi je jedan decko da ima neku kao misiju da napravi kako bi dobijo nagradu bodove ja nisam gledo i ponudil mi 1 cripto za 400 k
Lik mu je reko da farma rp ticket i onda mu je poslao crypto za 400k i scamo ga tako ga je scam.kakav jadnik si ti druze napalio si se da ces dobit rp tiket i nisi skuzio da ti je poslao da kupish kripto tvoja krivica(napalio se lik kao majmun na bananu)
ubi se ti druze molimteLik mu je reko da farma rp ticket i onda mu je poslao crypto za 400k i scamo ga tako ga je scam.
Dzaba kacis kada ti on ponudio i ti si prihvatio a 21866 je uradio pg zato sto te pretraziodok sam na pjaci obuce gledo sta ima na standovima doso mi je jedan decko da ima neku kao misiju da napravi kako bi dobijo nagradu bodove ja nisam gledo i ponudil mi 1 cripto za 400 k
zero zero zerokakav jadnik si ti druze napalio si se da ces dobit rp tiket i nisi skuzio da ti je poslao da kupish kripto tvoja krivica(napalio se lik kao majmun na bananu)
Okacio si coveka koji je radio po rpu sve i okacis kako ga lik ubija o cemu pricamo?Druze, ovo je sramota sta rade ljudi.