Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3996, 16568
Players nickname
Teo Bumbar
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Oct 15, 2022
Time
00:00
Proofs
/

duvid kostovski

Player
Player
Dragi Ivkezz, prije 2 tjedna dobio sam blacklistu s servera. Znam da sam te uvredio na forumu i stvarno nisam to namerno hteo napravit. Bio sam ljut jer sam dobio ban za vredanje administracije makar nisam uvredio admina nikako nego lika pored njega koj nas je svo vreme vredo i tvrdio da nije bezo u gz a admin je speco. Naljutio sam se i pisao unban appeal za Mazhora i spomenuo da te dosta ljudi prijavljivalo za korupciju. To je bila ta uvreda i stvarno mi je zao zbog toga. Ovim putem zelim ti se ispricati. Ne ponasam se tako kako je bilo u tom trenutku. Od kad sam poceo igrati Grand Roleplay uvek sam probao biti cim bolji prema ljudima, a pogotovo adminima. Svi drugovi sa kojima sam poceo igrat isto su pokusali biti cim bolji i pristojniji kad igramo svi zajedno na serveru. Ovim putem bih se zeleo izviniti svim adminima koje sam ikad uvredio i Tebi pogotovo. Izvinio sam ti se vec mnogo puta na discordu i nadam se da si to procitao i da prihvacas izvinjenje. Ako bih mi mogao dati zadnju sansu da igram na ovom serveru sa svim drugarima koji idalje igraju kao i sa ostalima koje sam upoznao na serveru bio bih ti zahvalan. Nadam se da cu cuti dobre vijesti. Pozdrav, Teo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom