animacija nad mrtvim telom srednji prst
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!UBACI POV GDE JE MOJ KEMAL ZABAGOVAN U TVOJIM USTIMA!Animacija je zbagovana u vasim ocima , inace stavi ceo pov gde sam vas svu petoricu ubio , AJDE CUTI TICU TICU TICULICA DZOUNS DOK KARA MONKS
Mnogo ste fora naucili od ljudi koji su kikovani iz venoma , pa vasa familija je 90% venom haha , stavite ceo pov stavim vam ga ustaUBACI POV GDE JE MOJ KEMAL ZABAGOVAN U TVOJIM USTIMA!
A TEBI JE USAO MOJ KEMAL TAMO GDE TREBA.I na kraju ste opet usli u bush
Od kad je obavezan POV pre eventa? Ovo sada vidim prvi put, ako lepo vidite postovani admine animacija je bila uradjena pre nego sto je bilo ko pao mrtav a dok se pucalo ona je zabogovala. I sami ste svesni da animacije dosta cesto baguju. Druga stvar ne mozes da pucas dok se animacija radi.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- ID 20523 20562 neka dostave POV imate rok 8 sati
Hahaha Tefo iznenadjujes me brate? Pov pre eventa? Vidi se da je animacija zbagovana samim tim sto bukvalno drzim tu animaciju i pucamNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- ID 20523 20562 neka dostave POV imate rok 8 sati