Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected hapsenje ispred porodicne kuce i silovanje id:3983

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Ratomir Paik
Suspect ID
3983
Date of violation
Nov 21, 2021
Time of violation
2:11
Proofs
https://youtu.be/hYmnFjoVL7I

Ante Djukela

Player
Player
Poštovani, kao što sam i prije naveo obitelj le casa del papel me još ubijek u gradu uhodi i gdje god dođem vrijeđa, te su me sada oteli pred family house i vodili na plažu cisto da se sprdaju samnom, znaci nikakav Rp poseban tu nije bio da sam ja taoc ili nešto... te me ubili.

molim vas da poduzmete nešto oko toga jer ja ne mogu biti u gradu a da me moja prošla obitelj ne vata, i to me tacno prepoznaju po id broju a ne imenu!

i sami u ovom videu možete vidjeti da je ovo napravljeno sa namjerom na mene licno.

ako to nije dosta imam pov dok sam bio u obitelji svi rade teski MG i zato sam ja i otisao iz obitelji jer to ne želim te slusat te svađe...
video link:
u linku se jasno vidi dok sam bio u familiji kako to funkcionira i mislim da se kuzi zasto sam izasao te otišao svojim putem.

te ako to nije dovoljno molim vas kaznu onda za navedene za hapsenje ispred fam housa i silovanje. ID:6904 ID:1516 ID:4013 ID:3983

hvala.

Hazard Webb

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Ovo nije tvoj POV takodjer POV je stariji od 48h​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom