Dobra vecer prije svega, znaci okacio sam žalbu na igraca ID 4210 jer me ubio bez razloga ( pov nije 1min al se vidi sve ) na autocesti i bio sam u autu i krenuo snimat cim smo se sreli tj. cim me udrio sa autom, i admin Eli Pablo mi je zahtjevao POV od pocetka situacije iako se vidi da sam u autu i da me zaustavlja bez razloga i gura te nakon ubija i nigdje nevidi da mi je izdao zahtjeve. Evo link žalbe ( Reviewed - G.P 6.15 I ID 4210 ). Mislim da se cisto vidi ovdje da sam ubijen bez razloga i da netreba duzi pov jer nisam stavio pov gdje me odma ubija i gdje se nista ne vidi nego gdje me lijepo gura, izlazi pa ubija...Na vama je da odlucite.
I evo nebitno je ali na ovoj zalbi admin Uros Obilic zahjteva da se dostavi duzi POV od igraca kojeg je ubio ( ID 4210 ) isti igrac koji i mene. Reviewed - RDM | ID 4210 a lijepo se vidi kako i sto na POV-u.
I evo nebitno je ali na ovoj zalbi admin Uros Obilic zahjteva da se dostavi duzi POV od igraca kojeg je ubio ( ID 4210 ) isti igrac koji i mene. Reviewed - RDM | ID 4210 a lijepo se vidi kako i sto na POV-u.