Covjek prije svega sam dolazi u teritoriju gdje ima vise ljudi sara grafit mrtav ladan kao da nema nikog niko mu nista nije rekao zatim ide u rikverc ufati jednog igraca vratima ga vdma nmvz mi iskuliramo i onda sam napda sve nas bez ikakvog razloga niti smo naoruzani niti smo sta radili ponudio pogresno na aukciji i dosli da vidimo kakvu zalost sam uzeo i salili se a on dolazi radi cisti RPS RDM
PS. Ako on moze ovako rokati ljude iz cista mira (SAM) sto stoje tu manje vise pricaju legendo ja skupim ekipu odem u hud i rokam sto stignem nema smisla...
mozes da vidis u snimci da smo se cak smijali kad je ofarbao mi kucu pa ono bas ne znam sta smo pogrijesili da on sam napada 5 ljudi i ubija iz cista mira
video je osttao na private nisam bio tu spavao sam ali evo ispravio sam ga
PS. Ako on moze ovako rokati ljude iz cista mira (SAM) sto stoje tu manje vise pricaju legendo ja skupim ekipu odem u hud i rokam sto stignem nema smisla...
mozes da vidis u snimci da smo se cak smijali kad je ofarbao mi kucu pa ono bas ne znam sta smo pogrijesili da on sam napada 5 ljudi i ubija iz cista mira
video je osttao na private nisam bio tu spavao sam ali evo ispravio sam ga