Dobra dan prije svega, znaci okacio sam žalbu na igraca ID 4210 jer me ubio bez razloga ( pov nije 1min al se vidi sve ) na autocesti i bio sam u autu i krenuo snimat cim smo se sreli tj. cim me udrio sa autom, i admin Eli Pablo mi je zahtjevao POV od pocetka situacije iako se vidi da sam u autu i da me zaustavlja bez razloga i gura te nakon ubija i nigdje nevidi da mi je izdao zahtjeve. Evo link žalbe ( Reviewed - G.P 6.15 I ID 4210 ). Mislim da se cisto vidi ovdje da sam ubijen bez razloga i da netreba duzi pov jer nisam stavio pov gdje me odma ubija i gdje se nista ne vidi nego gdje me lijepo gura, izlazi pa ubija...Na vama je da odlucite.
I evo nebitno je ali na ovoj zalbi admin Uros Obilic zahjteva da se dostavi duzi POV od igraca kojeg je ubio ( ID 4210 ) isti igrac koji i mene. Reviewed - RDM | ID 4210 a lijepo se vidi kako i sto na POV-u.
I mislim da je malo cudno kako oba admina traze POV od pocetka situacije gdje je optuzeni ID 4210 iako se vidi kako ubija bez razloga.
Hvala unaprijed na odgovoru, ugodan ostatak dana vam zelim.
Don Jeans
I evo nebitno je ali na ovoj zalbi admin Uros Obilic zahjteva da se dostavi duzi POV od igraca kojeg je ubio ( ID 4210 ) isti igrac koji i mene. Reviewed - RDM | ID 4210 a lijepo se vidi kako i sto na POV-u.
I mislim da je malo cudno kako oba admina traze POV od pocetka situacije gdje je optuzeni ID 4210 iako se vidi kako ubija bez razloga.
Hvala unaprijed na odgovoru, ugodan ostatak dana vam zelim.
Don Jeans