Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24227
Players nickname
Don Jeans
Administrators nickname
Ivica Monte
Date
Nov 1, 2022
Time
00:00
Proofs
////

Don Jeans

Player
Player
Pišem ovim putem poštovanom Abrahamu i Muji, prije svega dobar vam dan, ovim putem pišem izvinjenje za ono što sam uradio, znam što sam uradio i priznajem pogrešku, jer osoba je provocirala i nisam se mogao iskontrolirati i eto nisam se mogao suzdržati. Znam da je admin donio ispravnu odluku i niti malo je ne preispitujem. Ovim vas molim ako mi možete oprostiti i ovaj put skinuti mi warn jer nikad prije ga nisam dobio i jako sam glupo reagiro za ovu situaciju. Nikad prije nisam niti dobijao sansu jer sam samo jednom dobio ban od 7 dana i pitao sam za sansu ali nazalost nije mi bilo prihvaceno ali nema veze postujem odluke. Ovim putem vas molim da mi date prvu sansu jer stvarno bi htio biti u organizaciji sa prijateljima i provoditi vrijeme sa njima na ovome projektu a sa warnom nazalost nemogu. Eto nadam se dobrim vjestima i svaku vašu odluku naravno poštujem sto god vi kazete.Ugodan ostatak dana vam zelim i hvala unaprijed na odgovoru.

S poštovanjem,

Don Jeans

Status
Not open for further replies.
Top Bottom