Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12541
Players nickname
Petra_Dior
Administrators nickname
Ell Pablo
Date
Nov 2, 2022
Time
00:00
Proofs
Nemam

Petar0

Player
Player
Drugari i ja smo odlicili da se vozemo dzipovima off road i tako smo isli i kada smo dosli do pumpe jedan lik je dosao i ubio mog drugara i rekao mu (PU),ja sam bio isto na pumpi ali mene nijo poceo pucati kada se odmaknuo od pumpe i ja sam ga stigao trcajuci i ubio ga.Pitao sam ga sto to radi sto nas ubija bez razloga i rekao (Pu),nije mi bila namera da uvredim nekoga niti sam znao da je to vredjanje a stvarno se trudim da ne krsim pravila mozda sam jednog prekrisio iz ljutnje.A sada posto ne mogu kupovati Grand Coins-e posto mi moji ne daju ne mogu ni besplatno da ih dobijem a stvarno mi nije bila nikakva namera da ga uvredim posto znam da i kada mene neko ubije da me psuju i to a ja to uglavnom ne radim nego mi je ovo (PU) izaslo iz besa.Posto ne mozemo da se vozimo dzipovima i da lepo rp-amo zbog lika koji ubija na pumpi.Nece se vise nikada ponoviti i ako mozete samo da me ovaj put unban-ate bio bih vam jako zahvalan,znaci nikada vise necu ni (pu) reci kada ubijem lika.Stvarno mi to nije bila namera pa ako moze unban samo ovaj put molim vas🥺.Pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom