Drugari i ja smo odlicili da se vozemo dzipovima off road i tako smo isli i kada smo dosli do pumpe jedan lik je dosao i ubio mog drugara i rekao mu (PU),ja sam bio isto na pumpi ali mene nijo poceo pucati kada se odmaknuo od pumpe i ja sam ga stigao trcajuci i ubio ga.Pitao sam ga sto to radi sto nas ubija bez razloga i rekao (Pu),nije mi bila namera da uvredim nekoga niti sam znao da je to vredjanje a stvarno se trudim da ne krsim pravila mozda sam jednog prekrisio iz ljutnje.A sada posto ne mogu kupovati Grand Coins-e posto mi moji ne daju ne mogu ni besplatno da ih dobijem a stvarno mi nije bila nikakva namera da ga uvredim posto znam da i kada mene neko ubije da me psuju i to a ja to uglavnom ne radim nego mi je ovo (PU) izaslo iz besa.Posto ne mozemo da se vozimo dzipovima i da lepo rp-amo zbog lika koji ubija na pumpi.Nece se vise nikada ponoviti i ako mozete samo da me ovaj put unban-ate bio bih vam jako zahvalan,znaci nikada vise necu ni (pu) reci kada ubijem lika.Stvarno mi to nije bila namera pa ako moze unban samo ovaj put molim vas.Pozdrav