Sve se vidi u POV
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ti si neki smesan?Nakon pregledad dokaza, odlucio sam ODBITI ovu zalbu.
Nisam pogledao POV, ali mislim da je ovaj covek pre svega neprofesionalan
Ako mislite da je Haubica Garcia doneo neispravnu odluku zalite se.
Hahahahahah rekao si jebem ti m***, sta je l to treba da se zanemari.Druze tebi prete bahamiSve se vidi u POV
Takodje ne smes tako drsko da se ponasam kao službeno lice , osim ako imas biografijuSve se vidi u POV
Ajde cuti imas demone neke u sebi pa pricas sam sa sobom? Kaze ides na bahame hahahaha opsovao si mu majku seljacino tuzan sam samo iz jednog razloga a to je da ljudi poput tebe postoje koji kace sve i svasta.. ali ovo kad kaze ides na bahame HAHAHAH URNEBES uradio decko mg kaze bahame. Nemas ti pojma sa zivotom idi sad u cosak i pricaj sam sa sobom kao na snimku dok hapsis ljude.ti si neki smesan?
? Da li si ti normalan, predsavljas kao admin i onda izbrises poruku kada ja odgovorim. I to sto sam rekao bahame nije MG.Ajde cuti imas demone neke u sebi pa pricas sam sa sobom? Kaze ides na bahame hahahaha opsovao si mu majku seljacino tuzan sam samo iz jednog razloga a to je da ljudi poput tebe postoje koji kace sve i svasta.. ali ovo kad kaze ides na bahame HAHAHAH URNEBES uradio decko mg kaze bahame. Nemas ti pojma sa zivotom idi sad u cosak i pricaj sam sa sobom kao na snimku dok hapsis ljude.
Druze pogledaj ikonicu za mikrofon, nisam nista rekao ingameHahahahahah rekao si jebem ti m***, sta je l to treba da se zanemari.Druze tebi prete bahami
ja se smem ponasati kako god hocuTakodje ne smes tako drsko da se ponasam kao službeno lice , osim ako imas biografiju
Ti si jedna obicna seljacina koja je nafurana do neba, idi to reci u facu nekom uzivo pa cemo videti kako ces proci gnjido jednaja se smem ponasati kako god hocu
Gde sam obrisao? aj sto pricas sam sa sobom no si i slep, aj z? Da li si ti normalan, predsavljas kao admin i onda izbrises poruku kada ja odgovorim. I to sto sam rekao bahame nije MG.