Ukratko, lik već 10 minuta sve redom na BM udara pesnicama, upozoravao sam ga više puta da prestane i nakon toga me je ubio. Klip je kratak, ali se vidi situacija.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ubio sam te jer si me vredjao to se vidi i na snimku plus okaci duzi snimak pa da vide sta si mi sve pisao takodje pre ovoga si me pucao kao sto moze da se vidi na pocetku snimka se lepo vidi da lik trzi shotgunUkratko, lik već 10 minuta sve redom na BM udara pesnicama, upozoravao sam ga više puta da prestane i nakon toga me je ubio. Klip je kratak, ali se vidi situacija.
nlr plus kao sto lepo rekoh okaci ceo POV ne samo deo gde sam te ubio nego ceo POV gde si ti mene prvi pucaoEvo još jednog klipa
nisi samo to rekao okaci ceo pov i nema veze sto imas tezgu uradio si nlrŠta sam te vređao? Pričao sam ti jedino da si retard, jer i jesi. I vraćao sam se jer imam tezgu na Black Marketu druže
Pa šta ako sam ga držao? Nisam te pucao i?ubio sam te jer si me vredjao to se vidi i na snimku plus okaci duzi snimak pa da vide sta si mi sve pisao takodje pre ovoga si me pucao kao sto moze da se vidi na pocetku snimka se lepo vidi da lik trzi shotgun
Ajde, šta sam rekao, da čujem. Ili daj svoj pov pa da vidim šta sam ti rekao.nisi samo to rekao okaci ceo pov i nema veze sto imas tezgu uradio si nlr
eto znaci priznajes da nisi okacio ceo pov i da je bilo nesto pre toga plus priznajes da si me ubio na crnom gde je zelena zona tako da i ti ces dobiti kaznu za p.z.z 1.1A prvi put sam te ubio jer sam ti deset puta rekao da me ne udaraš i ti si nastavio i skoro si me i ubio, ja sam se samo odbranio.
Pa pokazi da vide kako si me prvi pucaoKao što sam rekao, sve pov snimke mogu da pokažem administraciji, toga se ne ustručavam.