Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3713
Players nickname
Stefan Shuxna
Suspect ID
25111
Date of violation
Nov 2, 2022
Time of violation
17:08
Proofs
https://youtu.be/Uk0et_tcDKk

stefanshuxna

Player
Player
Ukratko, lik već 10 minuta sve redom na BM udara pesnicama, upozoravao sam ga više puta da prestane i nakon toga me je ubio. Klip je kratak, ali se vidi situacija.

Jevrozim Rieper

Player
Player
Ukratko, lik već 10 minuta sve redom na BM udara pesnicama, upozoravao sam ga više puta da prestane i nakon toga me je ubio. Klip je kratak, ali se vidi situacija.
ubio sam te jer si me vredjao to se vidi i na snimku plus okaci duzi snimak pa da vide sta si mi sve pisao takodje pre ovoga si me pucao kao sto moze da se vidi na pocetku snimka se lepo vidi da lik trzi shotgun

stefanshuxna

Player
Player
Šta sam te vređao? Pričao sam ti jedino da si retard, jer i jesi. I vraćao sam se jer imam tezgu na Black Marketu druže

stefanshuxna

Player
Player
Koliko si ljudi pobio na BM? Kaži sad. Ceo pov ću poslati samo adminima, ako budu tražili, jer sam gledao neke privatnije stvari na kompu, a to tebe ne bi trebalo da zanima.

stefanshuxna

Player
Player
A prvi put sam te ubio jer sam ti deset puta rekao da me ne udaraš i ti si nastavio i skoro si me i ubio, ja sam se samo odbranio.

Jevrozim Rieper

Player
Player
A prvi put sam te ubio jer sam ti deset puta rekao da me ne udaraš i ti si nastavio i skoro si me i ubio, ja sam se samo odbranio.
eto znaci priznajes da nisi okacio ceo pov i da je bilo nesto pre toga plus priznajes da si me ubio na crnom gde je zelena zona tako da i ti ces dobiti kaznu za p.z.z 1.1

stefanshuxna

Player
Player
Nisam okačio ceo pov jer snimam preko Relive-a, snima poslednjih nekoliko sekundi/minuta.

Ajde daj svoj pov pa da vidimo sve.

Yorma Peškir

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 25111 dobit će kaznu za Pravilo Zelene Zone 1.1.
  • Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom