Dragi administratori, spominje igrice i discord server.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne cuje ti se glas automatski ces dobiti rejected , i pricali smo OOC .Dragi administratori, spominje igrice i discord server.
Slabo se cujeNe cuje ti se glas automatski ces dobiti rejected , i pricali smo OOC .
Ne cuje se uopste , sto se moze videti i ne vidi se POV od pocetka .Slabo se cuje
Vidi se, palim kamericu i pocinje a ti pojacaj i cucesNe cuje se uopste , sto se moze videti i ne vidi se POV od pocetka .
Ti si na bahamama , i dobicu max mute za MG a ti ces da trunes 7 dana , tako da me iskreno ne intersuje .Slabo se cuje
zrtvujes samog sebe samo mene da sjebesTi si na bahamama , i dobicu max mute tako da mi iskreno ne intersuje .
Iskreno mute mi nista ne znaci .zrtvujes samog sebe samo mene da sjebes
da jer idalje mozes da scammujes i pljackas ljudeIskreno mute mi nista ne znaci .
Nije to scam brate , to je obicno reketiranje .da jer idalje mozes da scammujes i pljackas ljude
Nije offtopic jer si mene okacio ja ti ne spominjem ne vezane stvari imam pravo komentirati jer mene kacis .Zelim i da se kazni za off topic posto spominje da sam na bahamama i da ce on dobiti mute i da je uradio MG
Ti prvi spominjes scam ljudi i zasto sam te kacio za GP 3.2 tako da nemoj sam sebe da izneveris .Zelim i da se kazni za off topic posto spominje da sam na bahamama i da ce on dobiti mute i da je uradio MG
spominjes off topic da sam ja na bahamamaNije offtopic jer si mene okacio ja ti ne spominjem ne vezane stvari imam pravo komentirati jer mene kacis .
Zelim da ga kaznim za off topic istohahahahahah smesni ste nikola i vaske
Pre toga si ti spomenuo bahame itdTi prvi spominjes scam ljudi i zasto sam te kacio za GP 3.2 tako da nemoj sam sebe da izneveris .
Bukvalno si reporto svog druga rekao je mi smo ga invite na discord bravo hahahaaha.Pre toga si ti spomenuo bahame itd