Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Momo Reyliii

Player
Player
1.Ime porodice: the ghost
2.Ime lidera :Aldin royall
3.ID od lidera :28794
4.Broj familijarne kuce:1138
5.Discord Lidera Familije:NUKA#0753
RANKOVI U FAMILIJI:
(1) Gunner - Novi clan porodice.

(2) Driver - Clan koji uci kako sve funkcionise u porodici.

(3) Diler - Clan koji je upoznat sa porodicom

(4) Hitman - Iskusni clan koji vozi high commande na evente.

(5) Haker - Ide na evente, i pomaze porodici.

(6) Pilot - Clan koji ima pristup boljim vozilima.

(7) High Command - Clan koji je zaduzen da proverava nove clanove.

(8) Assistent - Clan koji je blizan sa high command, ide na sfere i uziva sa vecim rankovima.

(9) C-Lider - Clan koji je zamenik lidera i ima pristup skoro svim funkcijama.

(10) Lider - Clan koji ima potpuni pristup i glavni odgovorni za porodicu.

PRAVILA PORODICE
1:Zabranjeno je ubijanje clana familije [TK].
2:Zabranjeno je nepostovanje veceg cina.
3:Zabranjeno je vredjanje clanova porodice.
4:Zabranjeno je namjerno nabijanje warnova porodici.
5:Zabranjeno je kaciti clanove porodice na forum sve resavamo u porodici.
6:Zabranjeno je vredjanje clanova porodice na bilo koji nacin.
7:Zabranjeno je uzimanje stvari iz skladista bez dozvole veceg cina.
8:Svako oruzje koje dobijete na eventima mora da se vrati
9:Zabranjeno je vredjati familiju.

CILJ FAMILIJE
1:Zabaviti se.
2:Cilj nam je bio da budemo najbolji u poslu koji radimo te da naša auta dominiraju kako vizuelnim dijelom tako i performansama.
3Da idemo na sve evente.
4:Skupiti veći broj članova koji će se pridržavati pravila te na svakom zadatku raditi kao porodica.
5:U daljem periodu nastojali bi otvoriti i novo staro sjedište u Sandy Shores-u kako bi odatle lakše i brže radili i upravljali poslovima na farmi, od kojih klub i opstaje svih godina.
6:Želimo igraditi ime i poštovanje drugih, stvoriti nove poznanike i suradnike, te ukloniti sve potencijalne prijetnje i stavke koje bi usporavale rad i razvoj kluba.
7:CIlj svega toga je bio da kupimo legalne biznise s kojim bi nastojali održati pritoke novca.

PRICA O PORODICI
Prošlo je dosta vremena otkako sam napustio svoj dom, mamu, tatu i braću i sestre. Bili smo velika porodica, ali su se vremenom svi razdvojili. Radio sam kao državni sekretar, miran život. Ponekad sam razmišljao da se ponovo spojim sa svojom porodicom, ali nisam mogao. U nedelju podne u vestima sam čuo da je moj mlađi brat optužen za zločin i označen kao najtraženiji. Malo sam tražio da saznam istinu o njegovom zločinu i završio sam u užasnoj vesti da su mi mama i tata umrli. To je bilo ubistvo i moja mlađa braća žena je takođe bila mrtva. Bio je dobar policajac, ubistva u našoj porodici naterala su ga na osvetu. Sada sam čuo da je otišao u Los Santos nakon što je bio najtraženiji. Tako se postojeći članovi naše porodice i članovi kojima se naša porodica najviše veruje formiraju kao nova organizacija pod nazivom "the ghost". Glavni cilj članova naše porodice je da pronađu ubicu i osveti mu se. ali nije baš lako jer sam čuo da je pod zaštitom neke ogromne kriminalne organizacije u Los Santosu. Tako da se spremamo da odrastemo kao još jedna kriminalna organizacija u Los Santosu. to će biti naš primarni cilj da arhiviramo glavni cilj.

LOGO PORODICE

images.jpg

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda aplikacije odlucio sam je ODBITI.​
  • Nedovoljno clanova minimalno clanova je potrebno 20.​
Mozete se prijaviti ponovo za 7 dana.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom