Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
357
Players nickname
Lucky Mangano
Administrators nickname
Luka Immortal
Date
Nov 11, 2022
Time
16:53
Proofs
https://cdn.discordapp.com/attachments/901959016505282610/1038127598405963776/ragemp_v_2022-11-04_17-27-57.png

Lucky Walker

Player
Player
Hteli smo zapoceti raid na porodicu, ja sam se popeo na krov te kuce da vidim da li ima nekoga u blizini na vrhu te kuce se nalazila neka osoba koja je radila solarne panele, ja sam tu stajao nekih 5 sec i on je krenuo na mene da me udara pesnicama ja sam izvadio pusku uperio u njega i reko mu skloni se on je nastavio da me udara ja sam ga pukao par puta i on je nakon toga krenuo da trci u kucu svoje familije i drao se na radio da dodju njegovi ljudi, nakon par minuta je doso njegov covek i krenuo da puca na mene revolverom ja sam ga pucao i skoro ga ubio on je pobego iza coska da se heal-a i tu sam ga ubio i pomerio se sa lokacije nakon 5-6 min Luka Immortal me stavlja u demorgan bez ikakvog pitanja ni icega i nakon 5-10 reportova (mozete videti u logovima) on nije hteo da se porta do mene da mu objasnim situaciju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom