sve se vidi pov kako me gaze i ubijaju id 166 i 5179
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvi si me gazio i smejao se bez ikakvog razlogaprvi si puko u nas
catfisheru na spavanjePrvi si me gazio i smejao se bez ikakvog razloga
Ajde bre druze imas 20+ igras igrice, pali idi radi nesto pametnije u tom tvom malom zatvorenom zivotucatfisheru na spavanje
idi glumi zensko u igrici i ne seriAjde bre druze imas 20+ igras igrice, pali idi radi nesto pametnije u tom tvom malom zatvorenom zivotu
ooc vredanje? svaka cast, jel se palis na piksele i simpare pa moras glumit zensko u igici?Ajde bre druze imas 20+ igras igrice, pali idi radi nesto pametnije u tom tvom malom zatvorenom zivotu
Ja tebe ne vredjam pricam cinjenice vi ste samim tim sto ste me random udarili sa trotineta toxic ja ne vidim sta vam je tu zabavno a to sto ja imam zenskog karaktera nije da bih glumio zensko nego zato sto sam navikao za pucanje i turfam razumes? Nemate nikakvo opravdanje vi ste debili samim tim sto ste to uradili nemam sta vise sq vama pricati, proverite da li imate mentalnih problema posto vam izgleda kockice nisu na svom mestu. Dzaba ti ovo trosenje vremena ovde nemas nista od toga mene uvrediti sigurno neces jer si ti taj koji upropastava rp ovde svaki dan zbog takvih i propada grand iz dana u dan dobri ljudi nam odlaze a losi dolaze. Kazem ti imas 20 godina idi trazi zenu pravi porodicu i gledaj malo nq buducnost nemoj biti buljas. Vise ti necu odgovarati na komentare dobicete ono sta zasluzujete a bome vama treba blacklist.ooc vredanje? svaka cast, jel se palis na piksele i simpare pa moras glumit zensko u igici?
Sve za tebe isto ne trosi vreme kume imas 20+ a blejis ovde zajebavas klinca od 17 godina. Zapitaj se sta u svom zivotu radis podocnjaci su ti do poda imas stomacinu i buljas si. Ja bih se zapitao da sam ti mjkm.idi glumi zensko u igrici i ne seri
ono kad si musko a zelis postat zensko i to samo mozes u igrici jer i sam znas kako bi prosao u pravom zivotuSve za tebe isto ne trosi vreme kume imas 20+ a blejis ovde zajebavas klinca od 17 godina. Zapitaj se sta u svom zivotu radis podocnjaci su ti do poda imas stomacinu i buljas si. Ja bih se zapitao da sam ti mjkm.
Ja tebe ne vredjam pricam cinjenice vi ste samim tim sto ste me random udarili sa trotineta toxic ja ne vidim sta vam je tu zabavno a to sto ja imam zenskog karaktera nije da bih glumio zensko nego zato sto sam navikao za pucanje i turfam razumes? Nemate nikakvo opravdanje vi ste debili samim tim sto ste to uradili nemam sta vise sq vama pricati, proverite da li imate mentalnih problema posto vam izgleda kockice nisu na svom mestu. Dzaba ti ovo trosenje vremena ovde nemas nista od toga mene uvrediti sigurno neces jer si ti taj koji upropastava rp ovde svaki dan zbog takvih i propada grand iz dana u dan dobri ljudi nam odlaze a losi dolaze. Kazem ti imas 20 godina idi trazi zenu pravi porodicu i gledaj malo nq buducnost nemoj biti buljas. Vise ti necu odgovarati na komentare dobicete ono sta zasluzujete a bome vama treba blacklist.
doslovno smo istih god al aj, neka amini odluce ako ti ''ne vrijedas'' nigdje na forumuSve za tebe isto ne trosi vreme kume imas 20+ a blejis ovde zajebavas klinca od 17 godina. Zapitaj se sta u svom zivotu radis podocnjaci su ti do poda imas stomacinu i buljas si. Ja bih se zapitao da sam ti mjkm.