Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20824
Players nickname
Allen Sikter
Suspect ID
24345
Date of violation
Nov 5, 2022
Time of violation
13:16
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=16fLKfgKsL4

Allen Sikter

Player
Player
Sve se vidi na POV-U i takodje smo kolege NG jesam bio sam afk... ali koliko znam svaka cituacija rp treba da se broji 5sec... i ako nisam htio da begam hteo sam samo da uzimam auto jel smo kolege i hteo sam da krenem ka NG na posao i ovo se desilo kao sto se vidi na pov-u jos lik kaze da mu je naredjeno preko bubice da me hapsi ali razlog nema

Luka Ashbluff

Player
Player
Sve se vidi na POV-U i takodje smo kolege NG jesam bio sam afk... ali koliko znam svaka cituacija rp treba da se broji 5sec... i ako nisam htio da begam hteo sam samo da uzimam auto jel smo kolege i hteo sam da krenem ka NG na posao i ovo se desilo kao sto se vidi na pov-u jos lik kaze da mu je naredjeno preko bubice da me hapsi ali razlog nema
TO je samo namerno nabijanje warna NG-u

Yorma Peškir

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV na kome se jasno čuje Vaš glas.
  • Imate rok 3H da ispravite zadate greške, u suprotnom žalba će biti odbijena.

Allen Sikter

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV na kome se jasno čuje Vaš glas.
  • Imate rok 3H da ispravite zadate greške, u suprotnom žalba će biti odbijena.
Kao sto se vidi i cuje na pov-u ja i nisam pricao pitao sam ga samo sta se desava itd.. to je sve ostalo sve se vidi mislim koji drugi dokaz ako ovo vam nije dovoljno onda neznam jasno i glasno se vidi lik kaze naredeno mu je preko bubice da me hapsa prvo cist MG. drugo pucao u mene nije brojio 5sec... i ako nije imao razlog hvala na razumevanje !!!

Yorma Obama

Player
Player
Gospodin je pricao i derao se hallo pusti te me idete na gradski zasta imam POV ako je potreban
Posto je video editovan i MUTE radi njegovog razgovora i psovanja

Yorma Peškir

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Niste dostavili POV u zadatom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom