Dobar dan pre svega vam zelim, imam jedno pitanje, ne razumem zasto su mi poslednje dve zalbe odbivene kad znam da sam u pravu i da ne krsim nikakvo pravilo. Znaci ovako ja sam ovde: https://gta5grand.com/forum/threads/234196/#post-834297 okacio zalbu na igraca za kradju vozila u Green Zone i za RDM administrator je prihvatio zalbu ali je kaznio igraca za samo RDM a mene za 6.26 Zabranjeno je zloupotrebljavati odjeću EMS-a ako niste zaposlenik EMS-a. | Upozorenje ili Ban do 7 dana ali ja ne nosim nikakvu uniformu no nema veze u redu i pravilo glasi i ako nisam zaposlen ja svakako nisam mogao biti zaposlen u EMS jer sam imao warn a i na mom snimku koji sam okacio u zalbi se ne vidi nikakvo zloupotrebljavanje iste te maske ja nisam niti rekao da sam bolnicar niti nista samo sam pokusao da uzmem svoj auto, ja nisam nikako i na ni jedan nacin tu masku zloupotrebio vidi se da je nisam ni spomenuo niti nista u vezi toga. I sad jer sam ja imao 2warna meni je Ivica Monte dao i treci samim tim ban za 3warna meni nije problem sacekati 7dana ali mislim da je ne pravedna odluka Admina ida treba da se pregleda lepo i preslusa dal sam ja zloupotrebio ikako tu masku. Samo ocu da se druzim sa drugarima i da uzivamo u vikendu ali na zalost zbog ne pravline odluke sam ja dobio ban i warn. Ovo vec pokusavam da resim od juce od 12:00 aki admin Ivkez Obama mi staln odbija zalbu bez obrazlozenja