Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 6.15 / 31567-29421-24005-7226-20122

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28677
Players nickname
Todor Darkin
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 11, 2022
Time of violation
17:23
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nVGPzZPC9lE

Te1caa

Reyli on top
Leader of unofficial org
Na sigurnom to će admin da kaze da li treba ili ne...Dovoljno je sto me dovrsavas..
zapravo imam full pravo da te dovrsim.Ems je otisao i sav rp se zavrsio.Mk je u slucaju da sam te ubio da bi izbegao rp situaciju.

Bobche Ganavrno

Player
Player
Ovako svaki dan,imam pov kako nas ubijaju,sve ali treba preko 1h da se okaci na yt nmg da cekam..Dovoljno je dosta nas mrtvih i kako nas dovrsavaju,govore doktoru da ne dize.....
Ma bre Crips on TOP svi ste ga primili u bulju bre ne smes da kacis ceo pov da se Silver osramoti. Silver fam primili me nis nisu dali ni bubicu samo su garazu pokazali a u garazi ukupno 2 mil daj boze.. i da ne leftam?

Bobche Ganavrno

Player
Player
Ovako svaki dan,imam pov kako nas ubijaju,sve ali treba preko 1h da se okaci na yt nmg da cekam..Dovoljno je dosta nas mrtvih i kako nas dovrsavaju,govore doktoru da ne dize.....
Kupite ruke, kod mene i kolege Anccelotija to je jeftino. Naucite malo rpat brate ja dosao da pitam nes njih barem 5 uperilo kalase ili pdw u mene i 2 prijatelja prvi ste opalili metak i popadali svi do jednog

Aladin Haze

Player
Player
Ajde daj cijeli pov dali sam te ja pucao ja sam dosao kad su moji prijatelji umrli i nisam pucao na nikog tako da???

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Greske nisu ispravljene u zadatom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom