lider i njegovi clanovi su nas pobili bez ikakvog razloga. Drugacije smo dobri druzimo se itd i posle lider jim kaze da nas pobiju bez razloga. Po mom smislu je ovo mass RDM od porodice The Ghost Family
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Aldine molim te nelazi bio si kod nas na diskordu i reko hajte kod nas i mi dosli i zajebavali se savama i tvoji oti debili nas ubili bez razloga a nismo jim ni u dvoristu a nisu nam ni 5 sec odbrojali tkda je to cisti RDM/6.15 G.P.tuj dolazis provociras dok idemo na fabriku
pod jednom nisam aldin royal jaAldine molim te nelazi bio si kod nas na diskordu i reko hajte kod nas i mi dosli i zajebavali se savama i tvoji oti debili nas ubili bez razloga a nismo jim ni u dvoristu a nisu nam ni 5 sec odbrojali tkda je to cisti RDM/6.15 G.P.
Gahahahahahah pa ja i aldin se znamo dugo i otiso sam kod njega a ti si glupi ko k pa ste nas ubili bez razlogapod jednom nisam aldin royal ja
pod druge idi nadzi neku drugu fameliju da zajebavate