Momci, mozemo mi do sutra da kidamo zivce. Ja sam ih kidao isto prvo pucaju bande nas van zone, mahinalno ljudi uzvracaju i kada vide da su van kruga oni prestanu, a to se desava jer su pre toga isto sve te bande dolazile ispred stanica gde je zelena zona i pucali nas, jer skripta nije dobra. Medjutim tada je bila pljacka u pitanju i to na objekad koji je uz samu ivicu zelene zone. Posle toga svi dobijaju warn. Naravno bandama to nista ne znaci jer mogu do 5 ali drzavnim organizacijama mnogo znaci jer mogu samo 3. Zatim sledece. Kolege iz eto sada bivseg FIB-A su bili prisutni kada su lica iz bande letela, kojim cudom i kako ne znamo, ali su letela. Ne moguce ih stici jer su brzi od drona da bi im snimio ID. Sto znaci da nesto ima ili je hack ili je admin bio u pitanju. Zatim do sada su bande trazile dva uslova za dva taoca, od jednom pocinju da traze po 4 ili 5 uslova. Oni zahtevaju da nema barikada u celoj drzavi. Mislim, malo je i nelogicno da to traze. Okej je u krugu pljacke i ostalo. Zatom, obilaze celu drzavu i gledaju gde ima barikada. Konstantno im se broj povecava od njih 15 se poveca na 21 pa navise. Prloaze pored 10 policajaca njih dvojica i niko im ne sme nista, koliko sam ja cuo da im smemo i to bez ikakvog pogovora. Civili ucestvuju isto u tome da kazu gde ima barikada i voze civilna vozila, ne vozlia bande. Mislim da to ni malo nije u redu sa njihove strane. Isto kada oni predaju taoce pre toga vise od polovine ode ostanu samo dvojica iz bande i oni bivaju uhvaceni sto je po meni isto nelogicno. Ne mozemo u poteru za njima jer imaju taoca. Zaustavimo jednog iz bande zbog prekoracenja brzine, naleti tri automobila i udare u automobile i samim tim poremeti sve i omoguci da taj jedan pobegne ili stanu malo dalje isto tri automobila i otvore paljbu i ako znaju da je jedan njihov kod nas, zar ne treba da se plase za zivot svog kolege? Kako mozemo mi imati dovoljan broj clanova u drzavnim organizacijama ako je banda duplo vise zasticena od strane Bogova? Eto to je moje jedino pitanje. Svi odlaze iz drzavne organizacije i odlaze u bande jer su tamo vise zasticeni. A mi koji ostajemo u drzavnim organizacijam se i dalje borimo sa svim tim. I opet mi ispadamo krivi. Ja bih zamolio da se sve malo bolje sagleda i svi budemo ravnopravni eto toliko bih imao da kazem i zivinjavam se opet ako sam nekog uvredio.