Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23783
Players nickname
luka kicc
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 6, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/59jv6lgIL2M

Krejzi

Player
Player
Nismo uspjeli ni doci do vrata da zapocnemo reid poceli ste nas sve pucati, imamo POV ako treba adminu da se posalje, poslat cemo. GG

Dragx

Player
Player
Vidite momci dragi da se u nista ne razumijete. Dosao sam u fam dvoriste da zapocnem napad na vasu porodicnu kucu, vasi clanovi su započeli pucnjavu bez ikakvog odbrojavanja na sto su moji članovi odgovorili vatrom. Prvi ste započeli pucanje bez odbrojavanja.
Druga stvar je ta da ste jadni i da iako ste upalili imunitet i mene ubili na vratima dok sam pokusavao izvest napad na kraju svi popadali kao kerici.

Luka Ashbluff

Player
Player
Vidite momci dragi da se u nista ne razumijete. Dosao sam u fam dvoriste da zapocnem napad na vasu porodicnu kucu, vasi clanovi su započeli pucnjavu bez ikakvog odbrojavanja na sto su moji članovi odgovorili vatrom. Prvi ste započeli pucanje bez odbrojavanja.
Druga stvar je ta da ste jadni i da iako ste upalili imunitet i mene ubili na vratima dok sam pokusavao izvest napad na kraju svi popadali kao kerici.
i? admin ce odluciti ne kapiram zbog cega trosite vreme ovde da pisete,to vam je dosta velika muka posto ste ne pismeni vecina vas,ne kapiram cemu svi oni OFFTOPIC komentari.Admin ce da donese ispravnu odluku i to je to

ScrappytheCoco

Player
Player
i? admin ce odluciti ne kapiram zbog cega trosite vreme ovde da pisete,to vam je dosta velika muka posto ste ne pismeni vecina vas,ne kapiram cemu svi oni OFFTOPIC komentari.Admin ce da donese ispravnu odluku i to je to
Kaže im da su nepismeni neko ko nepismen pise “ne pismen” gg brateu!

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Ma krali ste panele

Status
Not open for further replies.
Top Bottom