likovi nam dosli na fam house i pucali bez razloga kao majmuni
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!+ SU DOSLI DA NAS RAIDAJU I PRE RAIDA SU NAS SVE POBILI, A TEK POSLE TOGA SU PROBALI DA ZAPOCNU RAIDlikovi nam dosli na fam house i pucali bez razloga kao majmuni
i? admin ce odluciti ne kapiram zbog cega trosite vreme ovde da pisete,to vam je dosta velika muka posto ste ne pismeni vecina vas,ne kapiram cemu svi oni OFFTOPIC komentari.Admin ce da donese ispravnu odluku i to je toVidite momci dragi da se u nista ne razumijete. Dosao sam u fam dvoriste da zapocnem napad na vasu porodicnu kucu, vasi clanovi su započeli pucnjavu bez ikakvog odbrojavanja na sto su moji članovi odgovorili vatrom. Prvi ste započeli pucanje bez odbrojavanja.
Druga stvar je ta da ste jadni i da iako ste upalili imunitet i mene ubili na vratima dok sam pokusavao izvest napad na kraju svi popadali kao kerici.
NON-RP CHAT SINEobjavi video koji je duzi od minutu gde se vidi ceo dogadjaj i jos si pisao dok si bio bez svesti
JA mislim da sve ovo nije fer i malo ste se prenaglili jel tako malecki ?NON-RP CHAT SINE
Ne blamiraj sei? admin ce odluciti ne kapiram zbog cega trosite vreme ovde da pisete,to vam je dosta velika muka posto ste ne pismeni vecina vas,ne kapiram cemu svi oni OFFTOPIC komentari.Admin ce da donese ispravnu odluku i to je to
Kaže im da su nepismeni neko ko nepismen pise “ne pismen” gg brateu!i? admin ce odluciti ne kapiram zbog cega trosite vreme ovde da pisete,to vam je dosta velika muka posto ste ne pismeni vecina vas,ne kapiram cemu svi oni OFFTOPIC komentari.Admin ce da donese ispravnu odluku i to je to
Ma krali ste paneleVidite momci dragi da se u nista ne razumijete. Dosao sam u fam dvoriste da zapocnem napad na vasu porodicnu kucu, vasi clanovi su započeli pucnjavu bez ikakvog odbrojavanja na sto su moji članovi odgovorili vatrom. Prvi ste započeli pucanje bez odbrojavanja.
Druga stvar je ta da ste jadni i da iako ste upalili imunitet i mene ubili na vratima dok sam pokusavao izvest napad na kraju svi popadali kao kerici.