Postovana administracijo, situacija se desila kod lokacije sa blagom. U https://gta5grand.com/forum/threads/236748/ ovom threadu je covjek stavio POV na kojem se kod njega ne cuje da mu odbrojavam 5 sekundi nakon cega krecem pucati. Ispod toga ja stavljam svoj POV na kojem se cuje zvuk da odbrojavam i kod njega je zbagovano i ne cuje me. Sve sam odradio po roleplayu i ispotovao pravila i ne vidim zasto sam dobio warn za rdm. + naslov zalbe je G.P 6.5 (6.5 Zabranjeno je počiniti bilo kakva kaznena djela protiv zaposlenika EMS -a (Ubiti, opljačkati itd.) | UPOZORITI). Naslov je pogresan a zatim ni nisam napravio RDM i ne znam kako je admin odobrio zalbu kada sam cak i dostavio dokaze koji dokazuju da je sve u redu. Pravilo za direktno ovaj event sa blagom glasi "Možete ga uzeti samo ako u blizini nema drugih ljudi (možete se dogovoriti da odu ili ih ubiti)." I cak i ako treba izrpati cijelu situaciju vise je ooc stvar jer svi znaju da se tad spawna u xx:00. Zamolio bih Vas da dobijem unwarn jer smatram da sam neposteno kaznjen i da nisam zasluzio. Postujem odluku administratora koji bude pregledao. Hvala puno i pozdrav.