Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Odbijanje formulara bez objasnjenja | Spooky Zookey

Status
Not open for further replies.
Your ID
32860
Players nickname
Yubel Inquinity
Administrators nickname
Spooky Zookey
Date
Nov 7, 2022
Time
15:09
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/237715/#post-845533

fakeyubel

Player
Player
Thread zalbe na igraca koja je odbijena: https://gta5grand.com/forum/threads/237715/ ( DOKAZ I OSTALI MATERIJALI DA BUDETE UPUCENI )
( pogledajte da znate sta se desava i da mi pojasnite posto sam ga pitao sta da promenim u naslovu jer nije ostavio dosta detalja )

P.S. - Izvinjavam se ako sam nesto pogresno shvatio posto sam novi i pokusavam da dam sve od sebe.

- Trazio je da se promeni naslov i promenio sam sa:
Orginalni naslov: Puni snimak na zalbu na ID: 32860 | ID: 28197, 27313
- na
Editovani naslov: CK | ID 28197 27313
( CK - character kill, provociranjem i kasnje objavljivanjem na forum zalbu nateralo me je da napravim novi nalog ali nisam iako su mi drugi igraci govorili da mogu )
nisam pravio jer sam htio da pokusam smanjiti kaznu ako ne jednostavno da sacekam unban...

Pogledao sam druge formulare / thread-ove i bili su mnogo gori od mog cak neki nisu ni bili napisani po formularu i drugi admini nisu komentarisali to za odbijanje nego su se odma bacili na odgovaranje i resavanje

Cilj ove objave jeste da samo naucim sta sam pogresno uradio i da pokusam smanjiti svoju kaznu hvala.

Meris

Player
Player
Moras brate staviti ban za gp 3.2 | (lik koji te banovao)

fakeyubel

Player
Player
hvala sad sam primetio upravo, jos se secam da je prihvatio formular koji nije bio napisan po pravilima
molim vas samo nemojte jos ovo obrisati ne da mi se opet pisati

Meris

Player
Player
hvala sad sam primetio upravo, jos se secam da je prihvatio formular koji nije bio napisan po pravilima
molim vas samo nemojte jos ovo obrisati ne da mi se opet pisati
Napravi novu zalbu, naslov sam ti rekao a ovo sto si pisao samo idi copy and paste

Status
Not open for further replies.
Top Bottom