Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved P.D 1.2 i P.D 1.3 | The Goodfather familija

Status
Not open for further replies.
Your ID
6565
Players nickname
Ray Gold
Suspect ID
10009, 15828, 13029
Date of violation
Nov 7, 2022
Time of violation
22:20
Proofs
https://youtu.be/fvj74uSGD4w

Ray Gold

Player
Player
8bsS7U0.png

Dolje ispod mosta 2min prije početka fabrike me ubija ID 166 Adrian Smeker. moji članovi me dignu i palim snimanje..

Vidi se jasno na POV-u da su 4 člana bila u krugu prije početka fabrike oružija.
ID: 15828, 13029, 10009, 24227

Opet se vidi kako nas puca ovaj ispod mosta u momentu kad je poceo event i krenuli smo prema krugu a metci lete meni iznad glave.

Don Jeans

Player
Player
Bili smo na ivici kruga svakako, nismo ni znali, i da dobijemo warn, lagani smo, za razliku od nekih. I dalje vazi moja ponuda da ti posaljem pare da platis neke estetske zahvate na onom akrepu, da lici na zensko. Pozdrav lepi.
nismo znali da je krug tamo... priznajemo da je warn i tjt, nismo picke da govorimo da nismo usli prije kad jesmo

Last edited:

Ray Gold

Player
Player
malo ti ti nišani pokazuju gdje je tko na mapi? mozda samo malo zar ne? okic dokic
hahahhaha zar je moguce da si toliko glup??? de nemoj se sramotit vidi se da pojma nemaš .. niti znas sta je pinganje ... mozda da imate pravog lidera koji zna opcije koje su moguće onda bi i vi imali plavi nišan koji pokazuje gdje je ko

Ray Gold

Player
Player
Bili smo na ivici kruga svakako, nismo ni znali, i da dobijemo warn, lagani smo, za razliku od nekih. I dalje vazi moja ponuda da ti posaljem pare da platis neke estetske zahvate na onom akrepu, da lici na zensko. Pozdrav lepi.
Lider familije ne zna gdje je krug i da se ne smije ulazit u krug.. (y)

Don Jeans

Player
Player
Lider familije ne zna gdje je krug i da se ne smije ulazit u krug.. (y)
nismo znali jer nikad nismo ulazili tu ikad, necu se svadat nit mi je u interesu, samo kazem da nismo ocekivali da je tu krug i tjt priznajemo pogresku

Ray Gold

Player
Player
nismo znali jer nikad nismo ulazili tu ikad, necu se svadat nit mi je u interesu, samo kazem da nismo ocekivali da je tu krug i tjt priznajemo pogresku
e pa sad i platite grešku.. kad ste vi šupci bit ce mo i mi i to na max ... sad cvilite tu nismo znali ovo ono.. da ste normalni nebi ni kacio nikoga ali posto ste to vi sa zadovoljstvom sam postavio zalbu.

GG . L.P

Soze

Player
Player
hahahhaha zar je moguce da si toliko glup??? de nemoj se sramotit vidi se da pojma nemaš .. niti znas sta je pinganje ... mozda da imate pravog lidera koji zna opcije koje su moguće onda bi i vi imali plavi nišan koji pokazuje gdje je ko
AKo te vec zanima lider, kakav je to lider koji skida svojoj familiji dva puta neformalnu? Nemoj pricati o nekim stvarima, kad nemas pravo glasa, sta god bude, uvek imamo keca u rukavu. Ali budi svestan da zelim da ti pomognem, da pomognes onom ruznom bicu da lici na nesto.

Ray Gold

Player
Player
AKo te vec zanima lider, kakav je to lider koji skida svojoj familiji dva puta neformalnu? Nemoj pricati o nekim stvarima, kad nemas pravo glasa, sta god bude, uvek imamo keca u rukavu. Ali budi svestan da zelim da ti pomognem, da pomognes onom ruznom bicu da lici na nesto.
ajde smisli nesto pametnije mozak ti zaosto 100 godina u nazad.. do tad cujemo se

Don Jeans

Player
Player
ajde smisli nesto pametnije mozak ti zaosto 100 godina u nazad.. do tad cujemo se
100 godina? pa brate to sto on hoce tebi pomoc da ona lici na nesto je sadasnjost, a znas da je istina pa se svadas oko toga ali say less

Ray Gold

Player
Player
Dal se vidi pravo lice vodje fam 15 na 5 idete još kačite ljude koje su bile na samoj ivici sramota i sto više se kurčite a nemate ruke a ni fam....
oni su dosli tu 3min prije pocetka fabrike niko ih nije tjerao da idu pored nas uz to iza mosta jedan njihov puca po nama a njih 4 stoje u krugu.. a ovo o cemu ti pricas vidi se da pojma nemas i mislis da si bitna faca ovdje a ispadas debil

Dzigi Devil 86

Player
Player
oni su dosli tu 3min prije pocetka fabrike niko ih nije tjerao da idu pored nas uz to iza mosta jedan njihov puca po nama a njih 4 stoje u krugu.. a ovo o cemu ti pricas vidi se da pojma nemas i mislis da si bitna faca ovdje a ispadas debil
E jadan ti važno da si ti bitan a nemaš neformalnu jbg pusa debilu.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Zalba ostavljena kuratoru Neformalnih organizacija !

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam PRIHVATITI pvu zalbu.​
  • Familija The Goodfather ce dobiti upozorenje.​
  • Za ID 166 je potreban POV da se vidi cela situacija slika je nedovoljan dokaz.​
ZARVORNEO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom