Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30891
Players nickname
andelko ssilver
Suspect ID
15152 i 26766
Date of violation
Nov 8, 2022
Time of violation
21:00
Proofs
https://youtu.be/STWfta2aqcc

Adnan Mulaomerovic

Nema miline bez Krajine nit raja bez rodnoga kraja
Player
stavi cijeli pov ako smijes!
pratio si nas jos od miror parka i imali smo rp razlog da damo 5 sekundi nisi otisao i ubili smo te tjt!

Todor Darkin

Player
Player
pratio si nas jos od miror parka i imali smo rp razlog da damo 5 sekundi nisi otisao i ubili smo te
pratio si nas jos od miror parka i imali smo rp razlog da damo 5 sekundi nisi otisao i ubili smo te tjt!
Pratio te je?Pa šta??Idalje nemaš pravo da ubijaš nekoga na cesti...Nije tvoja nije so tvog drugara,koj stalno ubija naše ljude zajedno sa tobom....Najgore je samo što zaprvo uzmeš i prebacuješ krivicu...

Todor Darkin

Player
Player
Pratio te je?Pa šta??Idalje nemaš pravo da ubijaš nekoga na cesti...Nije tvoja nije so tvog drugara,koj stalno ubija naše ljude zajedno sa tobom....Najgore je samo što zaprvo uzmeš i prebacuješ krivicu...

Antisha

Player
Player
Video je kraci od 1 minute administrator nebi smio prihvatiti ovu zalbu.

Meris

Player
Player
vozio sam pored kazina i vidio sam dva lika kako stoje na cesti u krivoj traci ostalo sta se desilo se vidi na pow-u
Sine, tu u blizini imam panele. Pratis od mirror parka i tu seres nesto za rdm? Imam dovoljno razloga da te ubijem. Lijepo ti je receno da se maknes medjutim nisi zato nemoj da duvas inukar

Andelko Bakowski

♙ Procesing... ♛
Player
Sine, tu u blizini imam panele. Pratis od mirror parka i tu seres nesto za rdm? Imam dovoljno razloga da te ubijem. Lijepo ti je receno da se maknes medjutim nisi zato nemoj da duvas inukar
znas da nesmes ubijat i da imas panele tu a i tu je bila cesta

Ivkezz Morezz

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
  • Imate 12 sati do 15:30

Rico Campbell

Player
Player
Nakon pregledna dokaza, sam resio odbiti ovu žalbu.

• Dokaz nije posatvjen u roku od 12h​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom