vozio sam pored kazina i vidio sam dva lika kako stoje na cesti u krivoj traci ostalo sta se desilo se vidi na pow-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!stavi cijeli pov ako smijes!
pratio si nas jos od miror parka i imali smo rp razlog da damo 5 sekundi nisi otisao i ubili smo te
Pratio te je?Pa šta??Idalje nemaš pravo da ubijaš nekoga na cesti...Nije tvoja nije so tvog drugara,koj stalno ubija naše ljude zajedno sa tobom....Najgore je samo što zaprvo uzmeš i prebacuješ krivicu...stavi cijeli pov ako smijes!
pratio si nas jos od miror parka i imali smo rp razlog da damo 5 sekundi nisi otisao i ubili smo te tjt!
Pratio te je?Pa šta??Idalje nemaš pravo da ubijaš nekoga na cesti...Nije tvoja nije so tvog drugara,koj stalno ubija naše ljude zajedno sa tobom....Najgore je samo što zaprvo uzmeš i prebacuješ krivicu...stavi cijeli pov ako smijes!
pratio si nas jos od miror parka i imali smo rp razlog da damo 5 sekundi nisi otisao i ubili smo te tjt!
Pa nije stavio cijeli pov. Rekao dam goreVideo je kraci od 1 minute administrator nebi smio prihvatiti ovu zalbu.
svirao sam vam da se pomaknete okrenuo se jer se niste pomakli i svirao i vi izlazite i ubijate I video nemoze trajat 1minut jer se to desilo u 10secPa nije stavio cijeli pov. Rekao dam gore
Sine, tu u blizini imam panele. Pratis od mirror parka i tu seres nesto za rdm? Imam dovoljno razloga da te ubijem. Lijepo ti je receno da se maknes medjutim nisi zato nemoj da duvas inukarvozio sam pored kazina i vidio sam dva lika kako stoje na cesti u krivoj traci ostalo sta se desilo se vidi na pow-u
Btw bandicam ne smes koristiti za snimanje, znasvozio sam pored kazina i vidio sam dva lika kako stoje na cesti u krivoj traci ostalo sta se desilo se vidi na pow-u
znas da nesmes ubijat i da imas panele tu a i tu je bila cestaSine, tu u blizini imam panele. Pratis od mirror parka i tu seres nesto za rdm? Imam dovoljno razloga da te ubijem. Lijepo ti je receno da se maknes medjutim nisi zato nemoj da duvas inukar