Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresna presuda od strane |Aldin Verstappen i Tefo Zambada

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32383
Players nickname
Aleksandar Miljevic
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Nov 9, 2022
Time
14:02
Proofs
https://imgur.com/v7e7D1x

Aleksandar Miljevic

Player
Player
Sve u svemu dobio sam ban za snimanje OBS-om i smatram da ban nije lepo presudjen jer:

1.Niko od admina ,kada sam ih pitao mi nisu rekli da ne smem snimati OBS-om ,vec da mi samo treba snimak za RDM ,DM ,VDM
2.Dobio sam ban od strane Tefo Zambada dok je meni Ivica Monte objasnjavao ,i dok sam razgovarao sa njim kako bih objasnio sitaciju
3.Poceo sam da igram pre oko 2 nedelje ,i u ingame pravilima nigde nismo ni devojka ni ja procitali da je snimanje OBS-om zabranjeno ,a za forum nisam znao do pre 2 dana kad sam postavio prvi report za RDM ,a za pravila na forumu mi niko od admina nije rekao ,niti me upoznao da postoje.

Da li bih mogao da dobijem unban ,prestacu da koristim OBS ,shvatam da je to prekrsaj ,i da li bi neko mogao da mi kaze ili pokaze cime mogu snimati ,s obzirom da se tamo navodi da "6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana"

Status
Not open for further replies.
Top Bottom