a drugi snimak koji kaze da je vezan za tih 170k se desio 10 dana ranije za druge pare i to se moze videti na snimku ispod
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!on tvrdi da su tih 300k izmisljenih, nije bitno i da je 1 dolar to se desilo 10 dana pre 170k i pokusava da ublazi situaciju i da kaze da je sve to za 170k i ako je to ne moguce, ne trazim kaznu za skem vec ako se ne prihvataju dokazi stariji od 48h, zato je slagao i za to takodje postoji kaznatih 170k sto on kaze sam mu dao 30.9. sto se moze videti na snimku iznad
a drugi snimak koji kaze da je vezan za tih 170k se desio 10 dana ranije za druge pare i to se moze videti na snimku ispod
znam da videi nisu u roku od 48h ali laz jeste, laze administraciju i sve na forumu
inace da pojasnim taj njegov odgovor gde laze je odgovor na video od 20.9. i kaze da je to vezano za pare koje sam mu tek dao 30.9 to nema smisla bason tvrdi da su tih 300k izmisljenih, nije bitno i da je 1 dolar to se desilo 10 dana pre 170k i pokusava da ublazi situaciju i da kaze da je sve to za 170k i ako je to ne moguce, ne trazim kaznu za skem vec ako se ne prihvataju dokazi stariji od 48h, zato je slagao i za to takodje postoji kazna
videi nisu u zadnjih 48h znam, ali to ne znaci da ne postoje ili da je ne moguce videti datum ili se praviti lud i lagati kao on, sve je tu i jasno je da lazeinace da pojasnim taj njegov odgovor gde laze je odgovor na video od 20.9. i kaze da je to vezano za pare koje sam mu tek dao 30.9 to nema smisla bas
tih 170k sto on kaze sam mu dao 30.9. sto se moze videti na snimku iznad
znam da videi nisu u roku od 48h ali laz jeste, laze administraciju i sve na forumu
inace da pojasnim taj njegov odgovor gde laze je odgovor na video od 20.9. i kaze da je to vezano za pare koje sam mu tek dao 30.9 to nema smisla bas
inace da pojasnim taj njegov odgovor gde laze je odgovor na video od 20.9. i kaze da je to vezano za pare koje sam mu tek dao 30.9 to nema smisla bas