Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31107
Players nickname
Jackal Benassi
Administrators nickname
Luka Alcappone
Date
Nov 10, 2022
Time
21:00
Proofs
https://youtu.be/7LPDceD8Tbs

JackalBenassi

Player
Player
Postovana administracijo mislim da stvarno nema smisla da dobijem 180min zatvora za ovaj PG

ocigledno je da je lice extremno nemirno i vi znate kako funkcionise pda kad je nemiran jos ako ima duze ime tesko je veoma da se unese u pda jos pogotovo lice koje se krece ..... prvo admin nije trazio cjeli snimak gdje je snimak gdje doticni gospodin u green zone puca na nas on i njegovi 10 drugara gdje nas 4 Fibovca ih skidamo ko kokoske u letu .... zatim ih hapsimo naravno ko i obicno grupa poznata nama psuju i prozivaju ulazim u celiju lice skace krece se nemirno je mnogo naravno da moram da ga uhvatim da mogu da mu ime unsem u pda valjda znate kako funkcionise PDA jos ako lice se krece onda nestane u pozadini nevidimo ime a npr sta mislite lice se zove:a jgfaoüg japsö nga nsgnapisn gpnasn gasn gnag ??????? i kako vi da ti ime unesete ako ga necuvate pod ruku i drugom rukom otvorite PDA.Mislim da stvarno admin Luka nije fer i korektan prvo je trebao traziti cjeli snimak da i njih kazni sto pucaju na policiju u green zone ispred FIBA =??????????

Trazim da mi se makne ovaj zatvor jer stvarno mislim da nema smisla za ovo da budem kaznjen ako poznajete PDA kako funkcionise !!!!!!!!!!!!!

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom