Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
30872
Players nickname
Marsal Mylle
Suspect ID
11761
Date of violation
Nov 12, 2022
Time of violation
23:40
Proofs
https://youtu.be/kNCuFxmcxgU

marsal_mylle

Player
Player
Nakon pretrpljenih uvreda za OOC u IC ID ˇ11761 nastavlja sa istim uvredama udara mi na potomstvo, za to je bio kaznjen LINK : https://gta5grand.com/forum/threads/232080/ sto mozete vidjet.

Doticna osoba stvarno nema vise stida ni srama, a mislim da je stvarno dosta da neko udari na moje potomstvo i moje roditeljstvo, mislim da svi mi jednog dana zelimo da se ostvarimo kao roditelji i da svu svoju ljubav usmjerimo prema nasoj djeci, a doticna osoba meni udara na to, stvaro dno dna.

B an od 7 dana je malo za ovako nešto, već je dobio ban za ovakvu stvar i vratio se na server, nakon samo 2-3-4 dana ne znam koliko je tu na severu, opet je uradio istu stvar. Radi najgnusniju stvar na svijetu udara na potomstvo , ali ne samo IC nego i OOC mi je pisao da sam "STERILNA IZBJEGLICA"

Mislim da takvim ljudima nije mjesto na serveru i da ne zaslužuju da pripadaju ovom kolektivu, zajednici ili kako se zove...

Nadam se da ce biti adekvatno i maksimalno kaznjen, jer njemu ocigledno ban od 7 dan ne znaci nista. jer je ipak nastavio po starom da krsi ista pravila u nedogled.

Amer Bely

Player
Player
Pa brate ti si smarač veliki.Svaki dan zovete trolate radite MG i ti i ID 6916 (Miki Jankovic) Menjas kartice da se ne zna da si to ti.Na tvom povu se cuje da ti kazes samo se javi molim te i jos pise "Lider Govana"

marsal_mylle

Player
Player
Pa to sto pise meni pise, ja ga vidim i niko vise. A da problem smo mi sto zovemo, a ne vi sto vrijedjate. Zali se slobodno da te zovemo...

Bonnie Sanchez

Player
Player
Zaista ako ne umete normalno razgovarati ne treba to ni da radite. Izbegavajte se po serveru i kraj price...

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Prihvatim ovu zalbu.

ID 11761 dobit ce kaznu za Gen.P 3.1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom