Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Pinki Mucibabicch

Player
Player
Joined
Oct 4, 2022
Messages
67
1.Ime Familija:
Falderi
2.Lider Familija:
Pinki Mucibabiich
3.ID od Lidera:
33529
4.Broj Famlijarne kuce:
1134
5.Discord Lidera Familija:
Pinki#4241
6.Forum Tag Od Vlasnika Familije:
Pinki Mucibabiich
7.Rankovi u Familiji:
1.Suspenzija
2.Suspenzija 2
3.Falder
4.Siners
5.Mornar
6.Sicter
7.Solider
8.Founder
9.Hugo
10,Boss
Povjest Porodice:
Ja i moj prijatelji Dario i Sergej bili smo dobri prijatelji koji dolaze poreklom iz Brazila bili smo proterani iz drzave i u jako teskom stanju, doselili smo se u Ameriku '' Los Santos''.Započeli smo novi zivot upoznali smo čoveka po imenu Boris koji nas je upoznao sa pravim svetom i pokazao nam kako biti pametniji, bolji, brži i kako uspeti u ovom cudnom gradu.Boris nas je ubacio u svoju porodicu kako bih stekli iskustvo i kako bih bili sigurniji.



i tu smo učili od najboljih. Naučili su nas kako biti kriminalac i kako se izboriti za ono što tebi pripada.Dario mi je dao ideju da mi krenemo nešto samostalno i da ne zavisimo ni od kog, tako smo Dario i ja primenili svo znanje koje smo stekli sa Borisom i ostalima iz njegove porodice i došli na ideju da osnujemo našu porodicu. Polako smo prikupljali članove od velike pomoci nam je bio naš prijatelj Tarik koji nam se pridruzio i dobro vodio računa o svim članovima porodice. Imali smo poteskoca oko imena, ali odlučili smo se nazvati "Falderi".
Porodicna pravila:1. Član ne može biti izdajica ili doušnik . 2. Član ne može biti kukavica 3. Član ne smije dići ruku na članove obitelji ili nadređene 4. Član mora respektirati sve u familiji , nema sexulanog ili psihičkog zlostavljanja (Kick) 5. Član ne smije krasti od drugog člana 6. Članostvo je doživotno , izdajice i dezerteri se likvidiraju 7. OSVETA je fundamentalno pravilo porodice , tko dira familiju , familija vraća 3 x 8. Ako druga familija ubije ili našteti jednom od članova , osveta mora biti brza i brutalna 9. Član ne smije narušavati biznis drugog člana 10. Članovi čuvaju ostale članove kao da im je brat/sestra 11. Članovi nemsiju biti toksični , moraju imati manire .
Logo porodice:
. Cilj Familije:
Prikupiti clanove za familiju
Zabaviti se
Ici na evente
Postati Najbolj
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom