Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16726,28165
Players nickname
Munja Razzy
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Nov 12, 2022
Time
15.00
Proofs
blacklisted za doxing

Arthur Johnson

Blocked
Blocked
Postovani ,
Dobio sam blacklist na main acc ID 16726 20.6.2022 za doxing na forumu .
Napravio sam pauzu od 3 meseca zatim sam presao na drugi na acc i social club kao moj drug Arthur Johnson ID 15810 ,
Izvinjavam se najvise Ivkezzu i Abrahamu i izvinjavam se sto sam vredjao project , stvarno necu praviti probleme kao sto sam juce dobio ban za 3 warna .
Uopste ne znam zasto smo ja i Arthur to pisali na forum al mislim da smo se navukli zbog Nikole Falcone 871 koji mi je sad postao najveci nepriljatelj .
Stvarno sam ozbiljan necu vise praviti nikakve warnove samo hocu da igram sa svojom Familijom i Arthurom .
Jednostvavno ne mogu igrati na drugom projectu kao sto Mujo Mustafic :
Nazalost kada se dobije blacklista vama je trajno zabranjeno igranje na projektu na kojem ste banovani u ovom slucaju RS. mozete igrati na EN ili drugi grandov server koji zelite
Ako mogu dobiti unblacklisted na mom main racunu 16726 zbog kojeg sam i dobio blacklist .
Ivkezz nemoj mind o tome sto sam pisao stvarno nisam hteo nista da napisem,isto kao sto je i Arthur napisao .
Volim RS grand - Munja Razzy
Srdacan pozdrav , hvala na razumevanju i cekam odgovor .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom