Zanima me od kada je mg ako me likovi robaju na sred ulice i neko ih zgazi znaci kako admin kaze svih tih petoro ljudi i kamiondzija sto su ih zgazili dok su me robali ja sam navodno zvao a nismo ni u istoj org ni fam , lik koji je u ballasima u istoj org kao ja nosi ljubicasti donji deo i pancir ballasa i ubija me po getu to je tk verovatno , admin nije tu celu situaciju ali me je kaznio i po njegovim recima " Ti si njih jebao pola sata i radio fear rp" e pitanje jel fear rp ako ih ima 3 jedan me roba 2 drze puske i jedan krene da cilja u nebo ili spusti pusku i ja krenem da bezim po urosevim recima to je fear rp ili kao sto je bilo da njihov lik cilja u lika koji mene robuje i ja ne smem da krenem bezati , to je fear rp ? Jos likovi rade mg i znaju nekako da imam machine gun ( pre toga sam ih poubijao i dovrsio masinkom) i oni sad znaju da imam i kazu robamo prvo ovog sa masinkom ovde su prekrsili ovi likovi mnogo pravila ali 100% OVAJ UROS NIJE BIO CELU SITUACIJU TU ALI JE DONEO ODLUKU zelim dobiti pov od urosa , pozdrav i hvala na izdvojenom vremenu .