Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12495
Players nickname
Ivan Drilla
Administrators nickname
Uros Nevolja
Date
Nov 12, 2022
Time
10:00
Proofs
/

Ivan Drilla

Player
Player
Zanima me od kada je mg ako me likovi robaju na sred ulice i neko ih zgazi znaci kako admin kaze svih tih petoro ljudi i kamiondzija sto su ih zgazili dok su me robali ja sam navodno zvao a nismo ni u istoj org ni fam , lik koji je u ballasima u istoj org kao ja nosi ljubicasti donji deo i pancir ballasa i ubija me po getu to je tk verovatno , admin nije tu celu situaciju ali me je kaznio i po njegovim recima " Ti si njih jebao pola sata i radio fear rp" e pitanje jel fear rp ako ih ima 3 jedan me roba 2 drze puske i jedan krene da cilja u nebo ili spusti pusku i ja krenem da bezim po urosevim recima to je fear rp ili kao sto je bilo da njihov lik cilja u lika koji mene robuje i ja ne smem da krenem bezati , to je fear rp ? Jos likovi rade mg i znaju nekako da imam machine gun ( pre toga sam ih poubijao i dovrsio masinkom) i oni sad znaju da imam i kazu robamo prvo ovog sa masinkom ovde su prekrsili ovi likovi mnogo pravila ali 100% OVAJ UROS NIJE BIO CELU SITUACIJU TU ALI JE DONEO ODLUKU zelim dobiti pov od urosa , pozdrav i hvala na izdvojenom vremenu .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom