Kanka Ben arabayı satmaya çalışıyordum şimdi Burak ile beraberdik neyse afk idim annem bir yere yollayacakti gittim geldim hemen Park ettiğim yerden çıkıyor iken benzin tankina çarptım sonra patladık olduk ambulans çağırdım neyse geldi kurtardı dedim araba için yardım lazım chat e bu dembele mi ne o yazdı nerdesin söyle geliyim neyse geldi yardım etti sonra Arabayi sordu satıyon mu diye dedim evet dedi kaça dedim 950 900 k dedi arkadaş alabilir dedi gittik park yerine aldım arabayı arkadaşları geldi o sıra bu Levent Bey ( 80204 ) geldi dedi arabayı deneyebilir miyim bu arabaya kaç istiyon dedim 900 k dedi 900 vermez kimse gel 600 650 k da anlaşalım yok dedim kg yani kolay gelsin dedim sonra dedi deneyebilir miyim tabi dedim denedi sürdü falan baktim drift atti Arabayi hurda etti resmen sonra satmicam dedim yaptirir misin Arabayi dedi yaptirip geliyom bekle bende bekledim sonra geldi arkadaşı 3 4 k sonra 3 araba bunlar Arkadaşı aldı beni dedi Gel Levent bıraktı Arabani sonra aldi götürüyor beni gidiyor ayağına götürdü 5 mil öteye attı arabadan beni sonra Dembele hizlanip budu oldurmeye falan çalıştı bende siktim silah ile onlara sonra bu admine yazmış Hapisteyim şuan Levent de sonra yazdı chat e Kerem İyi Oyunlar sonra bende sinirlendiği için o sinirle adama sadece piç yazdım bir de Annen yazdım ama Adam beni uğraştırıp sonra da dalga geçtiği için sövdüm tutamadım kendimi Ve Ss çekmiş piç yazdığımı adminr atmış 6 gün ban yemişim haklı iken haksız konumuna düştüm Rec de almadım Başıma daha önce böyle bir olay gelmedi çünkü lütfen banımı açın ya da Banımı düşürün çünkü şuan tatil 4 gün daha var ban açılmasına oynayamıyorum düşürürmüsünüz lütfen ya da açın
Başka Oynayacak oyun yok