Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Warn for Gp 6.15, korumpiranost | Micheal Featherstonehaugh

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14922
Players nickname
Meris Husic
Administrators nickname
Micheal Featherstonehaugh
Date
Nov 13, 2022
Time
23:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/244219/

Meris

Player
Player
Ovako, ovo vise ne moze da se trpi.
Prvu noc cim je dobio admina posvadjao sam se sa likom s kojim je administrator dobar i rekao sam liku "jebem ti ma". (lik iz porodice se tako zove)
Medjutim korumpirani administrator dolazi do mene i govori: Dobit ces ban za to, ne brini se kolega ja cu to da resim.
Sljedeci dan dolazi isti admin, gleda svog ISTOG prijatelja kako dovrsava drugog lika i idalje ga ne salje u demorgan. Ok, presutao sam i nastavio da rpam.
Danas sam dosao i na forumu me zatekla zalba rdm | 14922, pregledana od strane korumpiranog admina i approvali su. Ok, sve to stoji nego zasto svog kolegu nije slao u demorgan dok je pisao u rp chat dok je onesvjescen?

Doneo je losu odluku za gp 6.15,lik nije postavio pov od pocetka, broji 5 sec i uperuje pistolj u mene, ja sam branio svoj zivot. Pre toga se desila pucnjava i mi smo uzvracali, dosli smo do njegovog fama i on je tad poceo da upali snimanje samo da nametne nama da dobijemo warn.

Server zbog ovakvih administratora umire, toliko od mene :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom