Stojali smo ispred prijateljove kuce br 1761. te su neki momci prisli i poceli da odbrojavaju na nasem posjedu i zatim nas ubili. sve se vidi na POV
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa brojao sam vam druze kako kacis onda? HAHAHAHAHAHHAHAHA.Stojali smo ispred prijateljove kuce br 1761. te su neki momci prisli i poceli da odbrojavaju na nasem posjedu i zatim nas ubili. sve se vidi na POV
kad bre?Druze brojo si nam ispred nase kuce na nasem posjedu i mi bi kao trebali bjezat s naseg posjeda o cemu pricamo?
pa u videu se vidi kako si dosao u nase dvoriste i krenio nam odbrojavati i zatim nas ubiokad bre?
bravo stavljaj sebe kako nas ubijas u nasem dvoristu.Pa brojao sam vam druze kako kacis onda? HAHAHAHAHAHHAHAHA.
Kako moze da bude "vase" dvoriste kad nije fam kuce?bravo stavljaj sebe kako nas ubijas u nasem dvoristu.
privatno dvoriste privatan posjed od druga s kojim sam taj tren bio tu to je dvoriste od njeg anij esigurno od tebeKako moze da bude "vase" dvoriste kad nije fam kuce?