Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1143
Players nickname
Alci Joestar
Suspect ID
15277
Date of violation
Nov 14, 2022
Time of violation
12:03
Proofs
https://youtu.be/ZSI_oyPwE4k

Alci

Babo
Player
pucam se sa likom na padobran odjednom lik iz moje organizacije puca i ubija mene ja mu uzvracam metak naravno iz samoodbrane

Alci

Babo
Player
takodje treba kazniti i ovo udaranje sa autima sve koji su tu bili

Leonardo1406

Player
Player
pucam se sa likom na padobran odjednom lik iz moje organizacije puca i ubija mene ja mu uzvracam metak naravno iz samoodbrane

Prijavit cu te za NLR i dobit ces kick iz org jer ne kontas da PADOBRAN nema veze s organizacijom!

Sheky Ahil

Player
Player
a to sta ti isto pucas bez upozorenja od 5 sekundi ti je 6.15 tako da nemoj da radis self report

Rico Campbell

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 15277 dobit će kaznu za 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

ID 1143 dobit će kaznu za 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom